Als psychosociaal therapeut zie ik dat vrouwen gevoeliger zijn voor stress. Omdat ze willen voldoen aan de hoge eisen die ze zelf stellen en die de omgeving en maatschappij stelt. Omdat ze niet leven vanuit hun hart en authentieke zelf. Ik heb hier ook mee geworsteld maar ben nu b(l)ij mezelf.

Als ik leef vanuit mij-Zelf, dan ervaar ik blijheid en voel ik me vrij om te zijn wie ik ben, een Koningin. Dan ben ik krachtig, vrouwelijk en mystisch. De mystiek mag je best letterlijk nemen. Ik voel en heb een diepe verbinding met het Hogere. Mijn kracht komt uit een Hogere Bron, die van jou ook. Hierin zijn we allemaal verbonden. Ja, ik heb kennis, diploma’s en vaardigheden. Maar nog belangrijker dan dat: ik vertrouw op mijn innerlijk weten. Ik voel en zie veel. Ik zie Jou! Eye See You betekent oog voor (eigen) kracht. Ik empower jou de regie te nemen over je leven en hoe jij dit wilt vorm geven vanuit jouw kwaliteiten, waarden en dromen. Ik weet wie ik ben en waar ik voor sta. Ik ben introvert. En door deze (zelf) kennis kan ik bewuste keuzes maken in het leven. Ik ben uitgesproken gevoelig en eigen-wijs (paars en geel in mijn pp-blauwdruk)  en daar ben ik trots op.

Maar veel vrouwen durven niet trots te zijn. Vinden zichzelf niet goed genoeg. Zijn bang om afgewezen te worden. We zijn uitgemaakt voor TE dramatisch, TE gevoelig, TE verlegen, TE eigenwijs, TE tegendraads, TE anders, TE verantwoordelijk, TE control freak, TE bitcherig.  Het is tijd dat wij vrouwen onze superpower  (terug) claimen. Onze intuïtie, zachte kracht en creatieve vermogens. Ons voelen. Ons vermogen lief te hebben in plaats van krampachtig vasthouden en controleren. Het is mijn intentie om voor zoveel mogelijk vrouwen de diepe verbinding met hun hart, waarden, kwaliteiten, vrouwelijke kracht, hun lichaam en dromen te stimuleren. Zodat ze kunnen excelleren in kwaliteiten. Te lang is er gekeken (door anderen en door jezelf) naar wat er niet goed gaat, wat niet goed is,  naar valkuilen, naar zwakte, naar klachten, naar mislukkingen. Naar verwachtingen en teleurstellingen. Ik wil je een cadeau geven. Een positieve kijk op het leven, op jezelf en jouw (gevoelige) vrouw-zijn. We hebben ons te lang laten ondermijnen. Mijn wens is dat vrouwen meer ruimte in gaan nemen om te leven vanuit haar Zelf. Dat vrouwen gaan staan vanuit daadkracht en hartskracht. Power. Een magische powervrouw die met ease and grace en liefde in het leven staat.

Lieve medekoningin, lieve Queen, het leven is zo mooi, geef het kleur, leef vanuit je hart. Je bent het waard. You are the Queen of Your Life. Zodra je dat perspectief inneemt, verandert alles. Verandering begint bij een andere kijk. Verandering begint met kleur be-kennen. Laat zien wie je bent, ik zie jou.