Cliënten vertellen 

Kijk hier voor meer reviews, beoordeling 8.8. !

https://trustoo.nl/noord-brabant/berkel-enschot/psycholoog/eye-see-you-hsp-burnout-therapie-tilburg/

“Linda heeft een grote bijdrage geleverd aan de stappen ik die heb gezet afgelopen jaar. Ze weet de juiste (en soms confronterende) vragen stellen op momenten waarop ik zelf vastliep in bepaalde situaties of patronen in mijn leven, waardoor ik er op een andere manier naar ging kijken. Of ze kon net dat duwtje in de rug geven wat ik nodig had. Naast haar expertise is Linda ook een hele leuke en inspirerende vrouw. Na elke sessie ging ik vol inspiratie en en nieuwe energie weer naar huis, waardoor ik het eigenlijk zelfs jammer vond toen het traject afgelopen was ;)” Lina. 

“Een paar maanden geleden was ik letterlijk opgebrand, compleet uitgeput van een reeks aan heftige gebeurtenissen rondom de gezondheid van mijn dochtertje. Ik kwam bij Linda, zoekende naar hulp om weer op kracht te komen en te zoeken naar handvatten om in de toekomst beter met dit soort situaties om te leren gaan. Eye See You is niet voor niets de naam van Linda’s praktijk. Ze zag me en zag ook precies wat nodig was en heeft een stappenplan opgesteld om me hier doorheen te loodsen. De inzichten die ze me heeft gegeven en de handvatten om bij mezelf te blijven zullen me levenslang bij blijven. Bedankt Linda!” Lieke. 

“….Daarbij geeft ze je altijd het gevoel gehoord en begrepen te worden. Ook weet ze de juiste (soms wat confronterende) vragen te stellen waardoor je zelf tot de inzichten komt om je verder te helpen. Ik ben heel blij dat ik naar Linda ben gekomen, want ze pakt dingen net wat anders aan dan de meeste en hier voelde ik me veel meer op mijn gemak.” Robin. 

“Linda heeft mij niet alleen meer inzicht gegeven in mijzelf maar ook in de mensen om mij heen en wat ze voor me betekenen. Ze heeft mij niet de antwoorden gegeven op mijn vragen maar deze mij juist zelf te laten geven en ervaren. Met kleine stapjes in de juiste richting kan ze een hele wereld openen. Hiermee is mijn wereld een stuk groter gemaakt.” Coosje. 

“Tijdens de sessies heb ik geleerd om zaken die voor mij belangrijk zijn te behouden en de zaken die horen, maar eigenlijk meer vanuit een overtuiging zo zijn gekomen, los te laten. Daarnaast is het fijn om stil te staan bij wat ik op welk moment nodig heb en praktische handvatten te hebben om bij mezelf te komen en blijven. Ik heb Linda ervaren als een prettig persoon die goed luistert. Ze weet de kern van het probleem op te zoeken door de juiste vragen te stellen. Daarnaast heeft ze het lef om dingen aan te pakken op haar manier. Dat is een grote kracht. Ik kan Linda zeer aanbevelen! Zeker wanneer diegene de behoefte heeft om praktische handvatten te hebben om met specifieke punten om te gaan.” S. vd N. 

“PGB Begeleiding van Linda ervaar ik als ondersteunend. Ze kijkt en denkt mee, heeft vaak goede ideeën waar ik zelf niet aan heb gedacht. Als ik iets niet durf of niet weet gaan we hier stapje voor stapje aan werken en dit geeft me zelfvertrouwen. Ze kan structuur geven en is lekker duidelijk. Ook vind ik het gezellig als ze langskomt :-).” Stefanie. 

” Wat een verademing om door te kunnen verwijzen naar iemand die geen wachtlijsten heeft en meteen doorpakt en meedenkt.” Praktijkondersteuner (POH) R. van D. 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je gevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.