“Begeleiding van Linda ervaar ik als ondersteunend. Ze geeft me een schop onder de kont en is tegelijkertijd respectvol. Ze kijkt en denkt mee, heeft vaak goede ideeën waar ik zelf niet aan heb gedacht. Ze kan structuur geven en is lekker duidelijk. Ook vind ik het gezellig als ze langskomt :-).”

“Een paar maanden geleden was ik letterlijk opgebrand, compleet uitgeput van een reeks aan heftige gebeurtenissen rondom de gezondheid van mijn dochtertje. Ik kwam bij Linda, zoekende naar hulp om weer op kracht te komen en te zoeken naar handvatten om in de toekomst beter met dit soort situaties om te leren gaan.Eye See You is niet voor niets de naam van Linda’s praktijk. Ze zag me en zag ook precies wat nodig was en heeft een stappenplan opgesteld om me hier doorheen te loodsen. De inzichten die ze me heeft gegeven en de handvatten om bij mezelf te blijven zullen me levenslang bij blijven. Bedankt Linda!” L. 

“Linda heeft me goed geholpen in het omgaan met mijn hooggevoeligheid en mijn faalangst. Daarbij geeft ze je altijd het gevoel gehoord en begrepen te worden. Ook weet ze de juiste (soms wat confronterende) vragen te stellen waardoor je zelf tot de inzichten komt om je verder te helpen.
Ik ben heel blij dat ik naar Linda ben gekomen voor coaching, want ze pakt dingen net wat anders aan dan de meeste en hier voelde ik me veel meer op mijn gemak.” Robin Verstegen. 

Linda heeft mij niet alleen meer inzicht gegeven in mijzelf maar ook in de mensen om mij heen en wat ze voor me betekenen. Ze heeft mij niet de antwoorden gegeven op mijn vragen maar deze mij juist zelf te laten geven en ervaren.
Met kleine stapjes in de juiste richting kan ze een hele wereld openen. Hiermee mijn wereld een stuk groter gemaakt. Coosje Kramer. 

Mijn grootste valkuil is dat ik alles voor de volle 100% doe en ook alles goed wil doen. Ik liep ik er tegenaan dat ik minder goed nee kon zeggen tegen sociaal wenselijke situaties wat niet goed voelde. Daarnaast had ik moeite om de balans op werkgebied te bewaken aangezien ik graag een harde werker ben. Hier krijg ik energie van, maar dit gaat ook ten kosten van de algehele batterij. Daarnaast geeft het rust om echt keuzes te maken voor en vanuit mezelf. Hier wilde ik graag handvatten voor. Tijdens de sessies heb ik geleerd om zaken die voor mij belangrijk zijn te behouden en de zaken die horen, maar eigenlijk meer vanuit een overtuiging zo zijn gekomen, los te laten. Daarnaast is het fijn om stil te staan bij wat ik op welk moment nodig heb en praktische handvatten te hebben om bij mezelf te komen en blijven. Ik heb Linda ervaren als een prettig persoon die goed luistert. Ze weet de kern van het probleem op te zoeken door de juiste vragen te stellen. Daarnaast heeft ze het lef om dingen aan te pakken op haar manier. Dat is een grote kracht.
Ik kan Linda zeer aanbevelen! Zeker wanneer diegene de behoefte heeft om praktische handvatten te hebben om met specifieke punten om te gaan. S. vd N. 

Vandaag ben ik bij Eye See You geweest om mijn praktijk wat meer ‘body’ te geven. Ik merkte dat ik zoekende bleef en dat ik het moeilijk vond om echt ergens voor te gaan staan.
Linda is een fijn, daadkrachtig mens die je echt inspireert!
Ik weet nu duidelijk waar mijn passie ligt, waar ik heen wil en wat ik kan doen om dit te bereiken.
En; wat ik heel belangrijk vind; mijn eigenheid bleef steeds centraal staan.
Lieve Linda, heel erg bedankt voor jouw focus en waardevolle inbreng!! Ik kan vooruit. Alberta Hanegraaf.

Reactie van deelnemers aan de whatsapp groep:”Feest van herkenning, warm, open, fijn. Het delen met ‘gelijken’ ervaar ik als heel prettig”.  “De leergroep is een cadeautje voor jezelf”. Opmerkingen over Linda: hartelijk, zorgzaam, rustig, begripvol en ervaren in HSP en weet hierdoor goed de mooie en minder mooie kanten van HSP te benoemen. Ze begrijpt ECHT en ZIET (goede naam dus 😉 ). 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.