Neem contact met mij voor een kennismaking. Ik heb geen wachtlijst. Dus we kunnen snel van start!

Check nog even mijn privacyvoorwaarden voordat je onderstaand formulier invult. Je vult hier namelijk je email en telefoonnummer in. Ik beloof je dat ik hier zorgvuldig mee omga en ik de gegevens die je hier invult uitsluitend gebruik om contact op te nemen met jou ivm jouw hulpvraag.

Maak een afspraak / stel een vraag

1 + 1 =

 

 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Vanuit je Hart en in contact met je blijheid en vrouwelijkheid. Dat je bij jezelf bent en blijft. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.

“Te lang is er gekeken (door anderen en door jezelf) naar wat er niet goed gaat, wat niet goed is,  naar valkuilen, naar zwakte, naar klachten, naar mislukkingen. Naar verwachtingen en teleurstellingen. Ik wil je een cadeau geven. Een positieve kijk op het leven, op jezelf en jouw (gevoelige) vrouw-zijn. Je bent een prachtige powervrouw met zoveel kwaliteiten! Laat jezelf zien, Bloei op, Beken kleur, Ik help je graag!