——–Ik kijk en denk graag met jou mee en begeleidt jou naar meer effectiviteit en zelfredzaamheid!——- 

Werkfit traject UWV

Werkfit maken is een re-integratietraject, waarmee jij je positie op de arbeidsmarkt kunt verstevigen.
• Je hebt een ZW-of WGA-, WAO-, WAJONG- of WAZ-uitkering. Flexwerkers en mensen, die tijdens hun WW-uitkering arbeidsongeschikt worden, kunnen ook een ZW-uitkering via UWV krijgen en onder de Werkfit-regeling vallen. 
• Je weet of je vermoedt dat je hooggevoelig bent en je hebt psychische klachten zoals een burn-out. Je wilt graag leren hoe je je talenten gebruikt en je lasten vermindert. Je wilt een werkplek vinden, die echt bij jou past.

Waarmee ga je aan de slag?
• Het versterken van je werknemersvaardigheden: arbeidsritme opbouwen en onder leiding en zelfstandig werken.
• Het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit: psychische weerbaarheid vergroten, zelfvertrouwen vergroten, leren (er) kennen van je kwaliteiten en mogelijkheden, leren omgaan met persoonlijke belemmeringen.
• Je arbeidsmarktpositie in beeld brengen: capaciteiten en vaardigheden in beeld brengen, het bepalen van een passende zoekrichting qua werk, ontwikkelen van netwerkvaardigheden en gebruik maken van netwerk, plan van aanpak opstellen richting betaald werk of zelfstandig ondernemer of voor scholing.

Het traject wordt vergoed door het uwv. Meestal gaat het om 40 begeleidingsuren. Hier vind je een flyer over het uwv-werkfittraject via Hooggevoelig Heel Gewoon. Vraag aan je re-integratie begeleider/casemanager van het UWV naar de mogelijkheden. Als je voldoet aan bovenstaande voorwaarden heb je recht op een werkfittraject! 

Ambulante begeleiding PGB

Soms is kortdurende therapie niet genoeg. Soms heb je meer nodig om zelfredzaam te zijn. Ik help je bij het vinden en vergroten van je eigen kracht en capaciteiten waardoor persoonlijk functioneren verbetert. De klachten van mensen hebben allemaal te maken met een versterkte gevoeligheid. Veel mensen met psychische klachten en/of mensen die de diagnose add/adhd of licht autisme hebben, herkennen zich in de beschrijving van een HSP. Welk label je er ook aan geeft: ik zie mensen die extra gevoelig zijn voor interne en externe prikkels/impulsen en hier niet goed mee om weten te gaan waardoor ze vastlopen in hun functioneren.

Waarmee ga je aan slag?
Ik empower jou, zodat je vanuit innerlijk leiderschap beter weet wie je bent, waar je (voor) staat, waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Dit kan zijn op het gebied van school, werk, gezin/opvoeding, dagbesteding, je sociaal netwerk, huishouden, instanties en administratie. Samen werken we aan empowerment en zelfredzaamheid. Dit doe ik doormiddel van begeleiding op basis van PGB. Heb je een PGB of wil je een PGB aanvragen? Ik help je!

Therapeutisch traject HSP en Werk 

In het kader van langdurige inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en ter preventie van (langdurig) ziekteverzuim kan je werkgever een therapeutisch traject vergoeden. Het kost een werkgever immers meer geld als een werknemer uitvalt. Werkgevers hebben vaak een budget voor persoonlijke ontwikkeling/ coaching en/of duurzame inzetbaarheid hieruit kan dus een traject worden vergoed.

In een traject kunnen we gericht werken aan mentale gezondheid (ivm stress en burn-out) persoonlijke effectiviteit op het werk, empowerment en assertiviteit (ivm hooggevoeligheid) . Ik maak graag een offerte voor jouw werkgever! 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 075 23

ADRES EN ROUTEBESCHRIJVING

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op sessies!!

INFO OVER KOSTEN EN VERGOEDING

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg