Over mij

“Hooggevoeligheid is een kwaliteit en een gave. Het bied je de kans tot persoonlijke groei en spirituele groei.” 

Dit is wat ik voel vanuit mijn Hart. Dit is ook de reden waarom ik gevoelige mensen wil helpen. Dat is wat ik het liefste doe. Je ontvangen, samen kijken naar wat er speelt om vervolgens ruimte te creëren voor verandering of een ander/Hoger perspectief. Ik zal mijn best doen jou te spiegelen, uit te dagen, stil te laten staan en tot de kern te komen. Dat is mijn werk en mijn passie.

REVIEWS

Ik ben geboren en getogen in Berkel-Enschot en woon hier nog steeds met veel plezier. Na mijn studie SPH ben ik als ambulant begeleider gaan werken met kinderen en volwassenen met adhd en autisme. Hier heb ik inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in. Vanuit de drang om mijn eigen visie uit te dragen ben ik tien jaar geleden als zzp’er begonnen in de ambulante begeleiding op basis van PGB. Ik heb me gedurende de jaren bijgeschoold in ouderbegeleiding/opvoedondersteuning, kindercoaching, adhd, autisme en hooggevoeligheid, oplossingsgerichte en psychosociale therapie. Gaandeweg kreeg ik steeds meer cliënten voor de psychosociale therapie en specialiseerde ik mij nog meer in hooggevoeligheid. Wat vervolgens heeft geresulteerd in een eigen praktijkruimte en de praktijk die Eye See You vandaag de dag is. Een praktijk waarin hoogggevoelige mensen met of zonder burn-out (volwassenen en jongeren) de ruimte krijgen zichzelf te zien en te zijn en zichzelf opnieuw te ontdekken. 

Volg je mij al op social media? Voor inspiratie en reminders. Ik vind het heel leuk als je mijn pagina gaat volgen! Doe mij (en jezelf 😉 ) een plezier en like mijn pagina 🙂 . 

  

Nog even wat zaken

Ik ben te vinden op www.vind-een-therapeut.nl, www.vind-een-psycholoog.nl, www.hspbegeleidingnederland.nl en op therapeut-en-praktijk.nl . Ik ben lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Klik hier voor het vergoedingsoverzicht van zorgverzekeraars. Ik sta ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 17220062. Mijn agb-codes zijn: 90-040192 (zorgverlener) en 90-18623 (praktijk).

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 07523

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op sessies!!

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg

SAMENWERKINGSPARTNER: 

      

Ik ben werkfitcoach en hg-deskundige i.0.