Over mij

Scholing en werk

Linda Johanna is mijn volledig naam. Geboren in 1982 en getogen in Berkel-Enschot. Na mijn studie SPH ben ik als ambulant begeleider gaan werken met kinderen en volwassenen met adhd en autisme. Hier heb ik inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in. Vanuit de drive om mijn eigen visie uit te dragen ben ik 13 jaar geleden als zzp’er begonnen in de ambulante begeleiding op basis van PGB. Als zzp’er kan ik zoveel meer geven dan als hulpverlener in een organisatie. En ik kan het op mijn manier doen en voor elkaar krijgen. Zoals ik denk dat hulpverlening moet zijn; kijkend naar kwaliteiten, daadwerkelijk ondersteunend, korte lijnen en bereid zijn om breder te kijken.

Ik heb me gedurende de jaren bijgeschoold in ouderbegeleiding/opvoedondersteuning, kindercoaching,  adhd, autisme en hooggevoeligheid, oplossingsgerichte en psychosociale therapie.Gaandeweg kreeg ik steeds meer cliënten voor de psychosociale therapie (dit doe ik nu 10 jaar) en specialiseerde ik mij nog meer in hooggevoeligheid. Wat resulteerde in mijn eigen praktijk in Berkel-Enschot. Inmiddels heb ik de stap genomen om meer locatie-onafhankelijk te werken om meer vrijheid voor mezelf te creëren. Ik woon tegenwoordig zelf in Oisterwijk. 

Eye See You

Als psychosociaal therapeut begeleid ik mensen naar meer authenciteit en daadkracht. Ik kijk en denk met je mee. Ik bied je een ander perspectief. Vanuit nieuwe inzichten meer zelfkennis en empowerment/eigen regie, ontstaan nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden. Als doener en duizendpoot, zet ik mijn jarenlange expertise in, om gevoelige mensen te helpen op alle levensgebieden. Op maat voor jou, afgestemd op de mate waarin jij minder of juist meer vastloopt in deze maatschappij. Van lichte tot intensievere ondersteuning zoals krachtige coaching, oplossingsgerichte therapie en langdurige begeleiding (PGB). 

Eye See You betekent kijk op eigen kracht en kwaliteit en jou daadwerkelijk zien voor de prachtige persoon die je bent. Het staat voor een andere kijk. Want verandering komt bij een andere kijk. Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces en je bewust worden van je kwaliteiten is een eerste stap naar een ander bewust-zijn. Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij.

Dit is wat ik voel vanuit mijn Hart. Dit is ook de reden waarom ik gevoelige mensen wil helpen.

Ook ik heb geworsteld met mijn hooggevoeligheid. Gelukkig kwam ik er al jong achter dat ik mezelf geen plezier deed om mezelf te voegen naar wat anderen verwachten. Ik ging leven op mijn eigen voorwaarden en vanuit mijn eigen waarden. Ik weet wat ik wil en dus ook wat ik niet wil. Ik maak onconventionele keuzes. Mijn binnenwereld en mijn contact met het Hogere is het allerbelangrijkste voor mij. Als ik het eens ben met mezelf dan kan ik krachtig staan voor mezelf. Iets wat ik jou ook gun.

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.