Over mij

Linda van Lier

Queen in spe met prinses-allures / Eigenwijs / Opvallend / Liefdevol / Spiegelend

Mijn naam is Linda van Lier (1982) en ik ben psychosociaal therapeut. Ik ben geboren en getogen in Berkel-Enschot en woon hier nog steeds met veel plezier. Na mijn studie SPH ben ik als ambulant begeleider gaan werken met kinderen en volwassenen met adhd en autisme. Hier heb ik inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in. Vanuit de drang om mijn eigen visie uit te dragen, ben ik tien jaar geleden als zzp’er gestart in de ambulante begeleiding. Ik heb me gedurende de jaren bijgeschoold in oplossingsgerichte therapie, adhd en autisme, kindercoaching en ouderbegeleiding.
Gaandeweg kreeg ik steeds meer cliënten voor de psychosociale therapie en specialiseerde ik mij in hooggevoeligheid. Wat vervolgens heeft geresulteerd in een eigen praktijkruimte om mijn cliënten goed te kunnen ontvangen. En dat is wat ik het liefste doe. Je ontvangen, samen kijken naar wat er speelt om vervolgens ruimte te kunnen creëren voor verandering of een ander/hoger perspectief. Ik zal mijn best doen jou te spiegelen, uit te dagen, stil laten staan en blinde vlekken verhelderen. Dat is mijn werk. Maar jij zult het moeten doen.

Ik vind het fantastisch om jou te begeleiden in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

In het bijzonder je hooggevoeligheid (HSP en HSS), jouw authenciteit en jouw vrouw zijn.

Dit wil ik je nog zeggen…van vrouw tot vrouw gesproken….Van Queen tot Queen….Laten we gaan staan! Gaan staan in liefde! Wij kunnen intens voelen en intens liefhebben, dat is mooi maar vaak worden we misleid, overspoeld en verstrikt in ons gevoel. Laten we VOL in ons Hart gaan staan. Daar waar we zuiver zijn. Zonder misleiding, zonder pretentie. Laten we daar naar streven. Daar zijn we krachtig. Zo vele malen krachtiger dan dat we zelf nu denken. Het is die kracht die de vrouw liefdevol, magnetisch, inspirerend en glorieus maakt. Daar zit de schoonheid van de vrouw. Daar wordt een vrouw een Queen.

Nog even wat zaken

Ik ben te vinden op www.vind-een-therapeut.nl en op www.vind-een-psycholoog.nl. Ik ben netwerklid van hoogsensitief.nu en van hooggevoelig heel gewoon.

Ik ben lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg wat maakt dat in sommige gevallen pscyhosociale therapie vergoed wordt. Klik hier voor het overzicht van zorgverzekeraars. Ik sta ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 17220062.

Nog even de bloopers…

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou
Helder & Duidelijk

Balans in:

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 075 23
Praktijk voor integrale geestelijke gezondheidszorg
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Tilburg Therapie is aangesloten bij de NFGZ en RBGZ

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg