Over mij

“Verandering komt bij een andere kijk”

Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces en je bewust worden van je kwaliteiten is een eerste stap naar een ander bewust-zijn. Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij.

Dit is wat ik voel vanuit mijn Hart. Dit is ook de reden waarom ik gevoelige mensen wil helpen. Dat is wat ik het liefste doe. Je ontvangen, samen kijken naar wat er speelt om vervolgens ruimte te creëren voor verandering of een ander/hoger perspectief. Ik zal mijn best doen jou te spiegelen, uit te dagen, stil te laten staan en blinde vlekken verhelderen. Dat is mijn werk en mijn passie. Maar jij zult het moeten doen voor wat betreft jouw leven. 

Eye See You betekent kijk op eigen kracht en kwaliteit, het staat voor een andere kijk en jou daadwerkelijk zien voor de prachtige persoon die je bent.

“Kijk naar de mens, en zie het wonder in hem. Zie het het niet, kijk dan nog eens, en nog eens, en nog eens, en als je goed kijkt kun je het wonder zien in hem. Het beweegt, het spreekt, het kijkt, het luistert, het lacht, het raakt je aan en zegt iets van  liefde. Zoiets groots als een mens moet voorbestemd zijn voor iets dat van een andere hogere orde is, dan dit leven nu op aarde, kijk naar de mens en zie het wonder.” Toon Hermans

Als hooggevoelig persoon ben ik ervaringsdeskundig. Ik weet wat het is om intens te leven. Ik maak bewuste keuzes in het leven waarbij ik het belangrijk vind om het eens te zijn met mezelf, wat ik vind, voel en weet. Als ik achter mezelf sta, kan ik daadkrachtig zijn in mijn gevoel en kan ik genieten van de mooie kwaliteiten die hooggevoeligheid met zich mee brengt. 

Wat op ons pad komt, gebeurt. Hoe we in ons dagelijks leven ermee omgaan, dat is de ruimte die we als mens hebben, de vrije ruimte. Levenskunst is voor mij bewust leven en keuzes maken vanuit innerlijk leiderschap. Bewust van jezelf en datgene wat ons beïnvloedt en daarin je eigen-wijze weg vinden ten op zichtte van je gezin/omgeving/werk en de maatschappij. 

Na mijn studie SPH ben ik als ambulant begeleider gaan werken met kinderen en volwassenen met adhd en autisme. Hier heb ik inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in. Vanuit de drive om mijn eigen visie uit te dragen ben ik tien jaar geleden als zzp’er begonnen in de ambulante begeleiding op basis van PGB. Ik heb me gedurende de jaren bijgeschoold in ouderbegeleiding/opvoedondersteuning, kindercoaching,  adhd, autisme en hooggevoeligheid, oplossingsgerichte en psychosociale therapie. Gaandeweg kreeg ik steeds meer cliënten voor de psychosociale therapie en specialiseerde ik mij nog meer in hooggevoeligheid. Wat vervolgens heeft geresulteerd in mijn eigen praktijkruimte en de praktijk die Eye See You vandaag de dag is. Wees welkom! 

Via deze link kan je mijn c.v. bekijken. 

C.V Linda Johanna

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.