Over mij

Over mij

“Verandering komt bij een andere kijk”

“Hooggevoeligheid is een kwaliteit en een gave. Het bied je de kans tot persoonlijke groei en spirituele groei.” 

Dit is wat ik voel vanuit mijn Hart. Dit is ook de reden waarom ik gevoelige mensen wil helpen. Dat is wat ik het liefste doe. Je ontvangen, samen kijken naar wat er speelt om vervolgens ruimte te creëren voor verandering of een ander/Hoger perspectief. Ik zal mijn best doen jou te spiegelen, uit te dagen, stil te laten staan en blinde vlekken verhelderen. Dat is mijn werk en mijn passie. Maar jij zult het moeten doen. Ik zie jou. Laat zien wie jij bent. Straal in eigen(hooggevoelig)heid!

Ik ben geboren en getogen in Berkel-Enschot en woon hier nog steeds met veel plezier. Na mijn studie SPH ben ik als ambulant begeleider gaan werken met kinderen en volwassenen met adhd en autisme. Hier heb ik inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in. Vanuit de drang om mijn eigen visie uit te dragen ben ik tien jaar geleden als zzp’er begonnen in de ambulante begeleiding op basis van PGB. Ik heb me gedurende de jaren bijgeschoold in ouderbegeleiding/opvoedondersteuning, kindercoaching, adhd, autisme en hooggevoeligheid, oplossingsgerichte en psychosociale therapie. Gaandeweg kreeg ik steeds meer cliënten voor de psychosociale therapie en specialiseerde ik mij nog meer in hooggevoeligheid. Wat vervolgens heeft geresulteerd in een eigen praktijkruimte en de praktijk die Eye See You vandaag de dag is. Een praktijk waarin hoogggevoelige mensen met of zonder burn-out (volwassenen en jongeren) de ruimte krijgen zichzelf te zien en te zijn en zichzelf opnieuw te ontdekken. 

Volg je mij al op social media? Ik vind het heel leuk als je mijn pagina gaat volgen! Hierdoor wordt je ook op de hoogte gehouden van nieuwtjes en data van de theekransjes! Liken is lief! 🙂 !

  

Nog even wat zaken

Ik ben te vinden op www.vind-een-therapeut.nl, op www.vind-een-psycholoog.nl en op www.hspbegeleidingnederland.nl Ik ben netwerklid van hoogsensitief.nu en van hooggevoelig heel gewoon.

Ook vind je informatie over mij op www.integralehulpverlening.nl. Dit is mijn “oude” website waarbij mijn werkzaamheden oa op basis van pgb uitgelegd worden.

Ik ben lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Klik hier voor het vergoedingsoverzicht van zorgverzekeraars. Ik sta ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 17220062. Mijn agb-codes zijn: 90-040192 (zorgverlener) en 90-18623 (praktijk).

Ik hou van helderheid. Lees je nog even mijn algemene voorwaarden en de privacyverklaring door?

Twijfel je nog over wel of niet een afspraak maken? Een gratis kennismaking kan nooit geen kwaad. Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen ons. Van beide kanten. In het maken van je keuze kan geld mogelijk een rol spelen. Hierbij wil ik je de tip geven om naast te kijken naar wat het je kost ook te kijken naar wat het je op gaat leveren. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 075 23
Praktijk Eye See You
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Eye See You is aangesloten bij de NFG en RBGZ. Dit biedt gedeelte vergoeding en kwalliteitswaarborging.

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg