Over mij

“Hooggevoeligheid is een kwaliteit en een gave. Het bied je de kans tot persoonlijke groei en spirituele groei.” 

Dit is wat ik voel vanuit mijn Hart. Dit is ook de reden waarom ik gevoelige mensen wil helpen. Dat is wat ik het liefste doe. Je ontvangen, samen kijken naar wat er speelt om vervolgens ruimte te creëren voor verandering of een ander/Hoger perspectief. Ik zal mijn best doen jou te spiegelen, uit te dagen, stil te laten staan en tot de kern te komen. Dat is mijn werk en mijn passie.

Ik ben geboren en getogen in Berkel-Enschot en woon hier nog steeds met veel plezier. Na mijn studie SPH ben ik als ambulant begeleider gaan werken met kinderen en volwassenen met adhd en autisme. Hier heb ik inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in. Vanuit de drive om mijn eigen visie uit te dragen ben ik tien jaar geleden als zzp’er begonnen in de ambulante begeleiding op basis van PGB. Ik heb me gedurende de jaren bijgeschoold in ouderbegeleiding/opvoedondersteuning, kindercoaching, adhd, autisme, hooggevoeligheid, oplossingsgerichte, psychosociale therapie en loopbaanbegeleiding. Uit eigen ervaring weet ik dat het niet altijd gemakkelijk is om zoveel te voelen en heb daarin ook mijn eigen proces. Inmiddels ervaar ik het als kwaliteit en kan ik krachtig omgaan met mijn gevoeligheid. Dat gun ik jou ook. Mijn praktijk is met mij mee gegroeid en is nu een volle praktijk waarin gevoelige mensen de ruimte krijgen zichzelf te zien en te zijn en hun eigen wijze weg te volgen. Levensloop advies voor gevoelige mensen dus. Eye See You betekent oog voor (eigen) kracht. Ik empower jou de regie (weer) te nemen over je leven en hoe jij dit wilt vorm geven. Empowerment is de ontwikkeling van innerlijk leiderschap.

Laat jij je leiden door (negatieve) emoties/gedachten of geef jij je doelen en visie vorm vanuit kracht?

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot (Tilburg)

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op therapie!!

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg

SAMENWERKINGSPARTNERS: