Therapie

Ken je het gevoel ?

Je ziet en ervaart je gevoeligheid als last of belemmering. Je voelt je anders en soms niet begrepen. Je vind het moeilijk om voor jezelf op te komen, jezelf krachtig neer te zetten en je wilt graag meer ruimte voor JOU en wat jij belangrijk vind. Een vol hoofd. Je wil zoveel. Maar je verzand dan vaak in twijfel. Doe ik het goed? Wie ben ik? Wat is van mij en wat is van de ander? Dit zijn vragen die jou bezig houden. Je ervaart weinig richting en zingeving en je hebt twijfels over of moeite met je werk, relatie, je sociaal leven, hobby’s en ontspanning. Je voelt je overspannen en/of hebt burn-out klachten. 

Psychosociale therapie

Als wij gaan samenwerken dan heb jij meer inzicht in je gevoeligheid, meer handvatten en kan je het positief omarmen. Weet je beter wie je bent, wat je kwaliteiten en drijfveren/waarden zijn. En ook welke voorwaarden je nodig hebt, om beter te kunnen functioneren. Kan je krachtiger jezelf zijn en je leven leiden op een eigen-wijze en kleurrijke manier. Psychosociale therapie gaat over het psychische en het sociale in de mens. Kortweg hoe je met jezelf en met anderen omgaat in het hier en nu. Het is vergelijkbaar met begeleiding van een psycholoog maar dan kortdurend en meer oplossingsgericht. 

 innerlijk leiderschap

  vanuit het hart

  meer bewust-zijn 

Praktisch

Ik werk locatie-onafhankelijk. Ik werk voornamelijk online, telefonisch, ambulant (bij de mensen thuis), in de natuur/het bos en soms in een praktijkruimte (Berkel-Enschot, Breda, Oirschot). Maak een gratis telefonische kennismaking met mij en dan bespreken we de mogelijkheden door mij te mailen of bellen. Vergoeding van de psychosociale therapie is er in de aanvullende zorgverzekering (geen eigen risico). Ongeveer de helft van de kosten krijg je vergoed. (uurtarief is 90 euro en je krijgt 35-45 euro terug). Check het op www.de-nfg.nl .

Nog meer

Ik bied tevens on demand telefonische consulten en bereikbaarheid via whats app voor mensen die even ondersteuning nodig hebben (bijvoorbeeld als ze paniekaanvallen ervaren, of even een luisterend oor nodig hebben) . Ook krijg ik veel vragen over spirituele/paranormale ervaringen. Hiervoor kan je ook bij mij terecht. Ik heb een holistische kijk op het leven. Tevens werk ik samen met energetisch therapeuten en kan ik doorverwijzen. In sommige gevallen doe ik ook aan koppeltherapie. Ook jongeren vanaf 16 jaar zijn welkom. Wandelcoaching, coaching van (startende) zzp’ ers en loopbaancoaching behoren ook tot de mogelijkheden, deze worden niet vergoed in de aanvullende zorgverzekering maar mogelijk wel door werkgever. Ik ben te vinden op www.vind-een-therapeut.nl, www.vind-een-coach.nl, www.vind-een-alternatief.nl, www.hoogsensitief.nl. www.123test.nl,  www.persoonlijkkracht.nl

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.