HSP Planner

Plannen is een dingetje bij HSP. Van de ene kant plannen ze erop los maar vaak komt het er niet uit of worden ze geleefd.

Mijn cliënten maken dankbaar gebruik van de planner omdat het een steuntje in de rug om niet in valkuilen te vallen zoals:

🌟teveel willen 
🌟pleasen
🌟geen keuzes maken

Deze valkuilen zijn een HSP niet vreemd dus deze planner helpt je niet alleen overzichtelijk activiteiten in te plannen maar helpt je ook stil te staan bij hoe je in het leven wilt staan en hoe je er het beste uit kunt halen. De planner heb ik zo ontworpen dat je even stil staat bij wat voor jou als HSP belangrijk is zoals:

☀️bij jezelf blijven 
☀️me-time
☀️balans 
☀️quality-time

Kortom de hsp-levenskunst ;-). 

Ik herinner mezelf er altijd aan dat de to-do-dingen niet het belangrijkste zijn in mijn leven. To feel das belangrijk. Genieten. De blije momentjes. Momentjes pakken en koesteren. Deze planner helpt mij hierbij stil staan, ik hoop dat dit voor jou ook zo is. Een cadeau van mij voor jou.

 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Vanuit je Hart en in contact met je blijheid en vrouwelijkheid. Dat je bij jezelf bent en blijft. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.