Psychosociale therapie voor jou

Psychosociale therapie gaat over het psychische en het sociale in de mens. Kortweg hoe je met jezelf en met anderen omgaat in het hier en nu. Het is vergelijkbaar met begeleiding van een psycholoog maar dan meer oplossingsgericht. Het is therapie die afgestemd is en op maat is voor jouw unieke kenmerken waarvan je hooggevoeligheid een wezenlijk onderdeel is.

Wil jij:

– Jouw hooggevoeligheid omarmen?
– Weten hoe je anders kan omgaan met je gevoeligheid?
– Weten wat jouw unieke gebruiksaanwijzing is?
– Beter weten wie je bent en wat je wilt?
– Authentieke keuzes maken op gebied van werk en toekomst?
– Leven vanuit eigen-waarde(n) en kwaliteiten?

Ik bied je inzichten, inspiratie, handvatten, reminders voor datgene waar jij tegenaan loopt. Ik laat je bedenken, voelen, beleven, ervaren, verdiepen, veranderen. Omdat ik uit eigen ervaring weet waar ik over praat. Omdat ik jou graag begeleidt naar meer persoonlijke groei, authenciteit en daadkracht en bewustzijn. Want verandering begint bij een andere kijk.

Ik bied:

3 intense sessies (1,5 tot 2 uur) voor 450 euro.
Mocht je aanvullend verzekerd zijn dan krijg je 105 tot 125 euro KORTING!!
Je krijgt dat drie losse facturen (per sessie) die je kan indienen bij je zorgverzekeraar.
.
Ook kan ik een persoonlijk voorstel doen die afwijkt van wat hierboven staat omdat ik denk dat dit beter bij je past.Vul het contactformulier, vervolgens maken we een afspraak op korte termijn om te starten met jouw hernieuwde kijk op jouw gevoeligheid en het leven!

Voor vragen kan je me bellen of mailen. Je kan ook een INTAKE bij me doen om te kijken of mijn hulpverlening bij jou past. We maken dan een hulpvraagverduidelijking, ik geef je alvast tips en samen kijken we wat jij nodig hebt. Kosten hiervoor zijn 67,50 (1/4 uur is gratis en 35 tot 45 euro krijg je vergoed in de aanvullende zorgverzekering).  

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 07523

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op sessies!!

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg

SAMENWERKINGSPARTNER: 

      

Ik ben werkfitcoach en hg-deskundige i.0.