Psychosociale therapie voor Jou

Psychosociale therapie voor Jou

Duur en aantal sessies

Een traject bevat gemiddeld 3 tot 7 begeleidingsuren, daarna heb je voldoende inzicht in jezelf en handvatten om sterk in het leven te staan en beter bij jezelf te blijven.Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maak ik een schatting van het aantal sessies. Er zit gemiddeld 2 weken tussen de sessies maar soms is het fijn om iedere week af te spreken of er juist wat meer tijd tussen te laten. Dit overleggen wij samen. De gesprekken vinden bij voorkeur plaats tijdens kantooruren. Mocht je overdag geen mogelijkheden hebben dan kunnen we in overleg een ander tijdstip kiezen.

Werkwijze

We stellen samen doelen op voor de therapie. We zullen aandacht geven aan alle relevante zaken die daarbij naar boven komen. Tijdens de sessies kan ik diverse werkvormen (waaronder geleide meditatie en compassie-oefeningen) en/of coachspellen inzetten, datgene wat bij jou past op dit moment. Daar waar nodig, zal ik ‘huiswerk’ meegeven. Reflectie een belangrijk onderdeel van de therapie. Vandaar dat ik je vraag om na (en soms tijdens) elke sessie relevante inzichten op te schrijven (het mogen ook steekwoorden zijn).

Investering

Investeren in je geestelijke gezondheid is nooit weggegooid geld. Voor de therapie geldt een uurtarief van €90,-. Hierin is de voorbereiding van de gesprekken en de materialen inbegrepen. Uitloop van 15 min reken ik niet. Uitloop die langer is, reken ik wel. Een gedeelte van de sessiekosten per uur (meestal 35 of 45 euro) wordt vergoed door de (meeste) zorgverzekeraars in de aanvullende zorgverzekering onder alternatieve geneeswijzen. Kijk voor meer informatie op www.de-nfg.nl.

Je krijgt na de sessie een factuur per mail en deze mag je zsm (of in ieder geval voor de volgende sessie) betalen. Mocht het je ontschieten, dan herinner ik je na een week aan de betaling. Daarna heb je nog een week om de factuur te betalen.

Ik kan niet in jouw portemonnee kijken daarom de volgende aanbieding: vijf sessie a 3/4 uur. Dan betaal je zelf 112,50 (en bij cz 162,50) en de rest wordt vergoed door de zorgverzekeraar (totaal 337,50), mits je aanvullend verzekerd bent. In het gratis kennismakingsgesprek vertel ik je meer over de vergoedingsmogelijkheden.

Mogelijkheid tot samenwerking

Energetische therapie brengt je meer naar je Hart. Wil jij stapjes maken om hooggevoeligheid te gaan begrijpen vanuit de energie? In aansluiting op de psychosociale therapie kan je energetische therapie volgen bij Joseph Briaire. Op vrijdag geeft hij in de praktijk energetische behandelingen en geeft hij nieuwe kennis wat betreft hooggevoeligheid. Meer informatie vind je ook op www.liph24-13.nl .

 

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 075 23
Praktijk Eye See You
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Eye See You is aangesloten bij de NFG en RBGZ. Dit biedt gedeelte vergoeding en kwalliteitswaarborging.

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg