Werkfittraject

Werkfit maken is een re-integratietraject, waarmee jij je positie op de arbeidsmarkt kunt verstevigen.

Voorwaarden:

• Je hebt een ZW-of een WIA-uitkering. Mensen, die tijdens hun WW-uitkering arbeidsongeschikt worden en dus ook een ZW-uitkering krijgen.
• Je weet of je vermoedt dat je hooggevoelig (en/of hoogbegaafd) bent.
• Je hebt psychische en/of psycho-somatische klachten en wil hier anders mee om gaan.
• Je bent uitgevallen en je wilt graag weer stappen maken richting de arbeidsmarkt maar dan wel op jouw manier.

Waarmee ga je aan de slag?

• Het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit: psychische weerbaarheid vergroten, zelfvertrouwen vergroten, leren (er) kennen van je kwaliteiten en mogelijkheden, leren omgaan met persoonlijke belemmeringen.
• Je arbeidsmarktpositie in beeld brengen: capaciteiten en vaardigheden in beeld brengen, het bepalen van een passende zoekrichting qua werk, ontwikkelen van netwerkvaardigheden en gebruik maken van netwerk, plan van aanpak opstellen richting betaald werk, een werkervaringsplaats, zelfstandig ondernemerschap of scholing.
• Het versterken van je werknemersvaardigheden: arbeidsritme gaan opbouwen.

De focus bij het traject is vaak eerst (h) erkenning van hooggevoeligheid. Vanuit daaruit eigenwaarde, zelfvertrouwen en ik-kracht versterken om tenslotte jezelf helder en stevig te kunnen uiten in wie je bent, wat je wilt, wat je kan (en niet kan) en hoe je je talenten/kwaliteiten in wilt gaan zetten op de arbeidsmarkt. Hierbij is jouw eigen unieke gebruiksaanwijzing zoveel mogelijk leidend. Het traject is dan ook maatwerk en wordt afgestemd op jouw behoeften om op jouw unieke manier werkfit te worden.

Het traject wordt vergoed door het uwv. Meestal gaat het om 40 begeleidingsuren. Hier vind je een flyer over het uwv-werkfittraject via Hooggevoelig Heel Gewoon. Vraag aan je re-integratie begeleider/casemanager van het UWV naar de mogelijkheden. Als je voldoet aan bovenstaande voorwaarden heb je recht op een werkfittraject!

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 07523

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op sessies!!

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg

SAMENWERKINGSPARTNER: 

      

Ik ben werkfitcoach en hg-deskundige i.0.