Kennismaken

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Wil je voelen of wij daadwerkelijk een klik hebben? Stuur mij een mail en vraag om een kennismaking. Dit kan zowel online via videobellen als face to face. In dit gratis gesprek kijken we of het klikt, wat jouw verlangen is en bespreken we samen welk traject voor jou goed zou zijn. No worries, no strings attached. Wil je ervaren wat personal power voor jou kan doen dan is het powergesprek wat voor jou. Dan weet je meteen je grootste kwaliteit en maak je kennis met de methodiek. 

 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Vanuit je Hart en in contact met je blijheid en vrouwelijkheid. Dat je bij jezelf bent en blijft. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.

“Te lang is er gekeken (door anderen en door jezelf) naar wat er niet goed gaat, wat niet goed is,  naar valkuilen, naar zwakte, naar klachten, naar mislukkingen. Naar verwachtingen en teleurstellingen. Ik wil je een cadeau geven. Een positieve kijk op het leven, op jezelf en jouw (gevoelige) vrouw-zijn. Je bent een prachtige powervrouw met zoveel kwaliteiten! Laat jezelf zien, Bloei op, Beken kleur, Ik help je graag!