Werkfit

Tijdens een werktraject gaan wij aan de slag met de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?. Samen werken we toe naar meer persoonlijke effectiviteit. Mogelijkheden zijn: persoonlijk effectiviteitstraject via de werkgever, eigen praktijktraject en werkfittraject via uwv.

Persoonlijke effectiviteit is een traject via de werkgever waarin we gericht werken aan mentale gezondheid en empowerment.

In het kader van duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en ter preventie van (langdurig) ziekteverzuim kan je werkgever een therapeutisch traject vergoeden. Het kost een werkgever immers meer geld als een werknemer uitvalt. Werkgevers hebben vaak een budget voor persoonlijke ontwikkeling/coaching en of duurzame inzetbaarheid. Na onze kennismaking zal ik hiervoor een offerte opstellen voor de werkgever. 

Werkfit maken is een re-integratie-traject gefinancierd door het uwv als je aan de volgende voorwaarden voldoet: 

• Je hebt een ZW-of een WIA-uitkering. Mensen, die tijdens hun WW-uitkering arbeidsongeschikt worden en dus ook een ZW-uitkering krijgen.
• Je weet of je vermoedt dat je hooggevoelig (en/of hoogbegaafd) bent.
• Je hebt psychische en/of psycho-somatische klachten en wil hier anders mee om gaan.
• Je bent uitgevallen en je wilt graag weer stappen maken richting de arbeidsmarkt maar dan wel op jouw manier NAMELIJK: 

• Het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit: psychische weerbaarheid vergroten, zelfvertrouwen vergroten, leren (er) kennen van je kwaliteiten en mogelijkheden, leren omgaan met persoonlijke belemmeringen.
• Je arbeidsmarktpositie in beeld brengen: capaciteiten en vaardigheden in beeld brengen, het bepalen van een passende zoekrichting qua werk, ontwikkelen van netwerkvaardigheden en gebruik maken van netwerk, plan van aanpak opstellen richting betaald werk, een werkervaringsplaats, zelfstandig ondernemerschap of scholing.
• Het versterken van je werknemersvaardigheden: arbeidsritme gaan opbouwen, netwerken, werkervaring opdoen. 

De focus bij het traject is vaak eerst (h) erkenning van hooggevoeligheid. Vanuit daaruit eigenwaarde, zelfvertrouwen en ik-kracht versterken om tenslotte jezelf helder en stevig te kunnen uiten in wie je bent, wat je wilt, wat je kan (en niet kan) en hoe je je talenten/kwaliteiten in wilt gaan zetten op de arbeidsmarkt. Hierbij is jouw eigen unieke gebruiksaanwijzing zoveel mogelijk leidend. Het traject is dan ook maatwerk en wordt afgestemd op jouw behoeften om op jouw unieke manier werkfit te worden.Vraag aan je re-integratie begeleider/casemanager van het UWV naar de mogelijkheden. Als je voldoet aan bovenstaande voorwaarden heb je recht op een werkfittraject, dus ga ook niet meteen akkoord met een nee 😉 . 

Heb jij de droom om een eigen praktijk te starten? Of ben je gestart maar zoekende? Dan is een eigen praktijktraject wat voor jou.

Geheel op maat. Wat jij nodig hebt. Zie het als een snelkookpan die garant staat voor inspiratie, richting, duidelijkheid en power. Je krijgt je Why (waarom doe je wat je doet), je ideale klant en je aanbod scherp in beeld. Niet meer wiebel, wabbel maar een stevig raamwerk voor je eigen zijn en eigen bedrijf. Mensen kopen tenslotte jou!! Ondernemen doe je niet alleen…sparren geeft inspiratie en zelfkennis maakt dat je met ease and grace je bedrijf (en jezelf) kunt gaan runnen. 

Tijdens onze kennismaking bespreken we de mogelijkheden en kosten. Een eenmalige inspiratie-sessie, een dagsessie of een jaartraject businesscoaching, het kan allemaal. Kosten variëren van 350 euro tot 1300 euro. Een cadeau aan jezelf om een succes te maken van je bedrijf! 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot (Tilburg)

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op therapie!!

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg

SAMENWERKINGSPARTNERS: