High Tea Intensive

 

 

 

 

 

 

High Thea Intensive

Toe aan verdieping? Persoonlijke groei? Dan is de High Tea Intensive wat voor jou! Een dag, een doel. Meer richting, focus en balans.  Een prijs. 495 euro. Ruim vijf uur onverdeelde aandacht.

De High Tea Intensive is een verdiepingsdag voor jezelf. Om meer uit jezelf te halen. Persoonljke effectiviteit noem ik dat en richt zich op het vergroten van de persoonlijke kracht en kwaliteiten. Je kan effectiever functioneren door het ontwikkelen van empowerment, zelfsturing en daadkracht. Vooral als je door je hooggevoeligheid kampt met vragen zoals: hoe kan ik beter mijn grenzen aangeven, hoe maak ik beter en sneller keuzes, hoe kan ik mijn kwaliteiten meer tot uiting laten komen, hoe kan ik beter bij mezelf blijven?, hoe kan ik mijn leven vormgeven zodat er meer balans en rust is, hoe ga ik om met mijn behoefte aan diepgang en uitdaging zonder het mezelf te moeilijk te maken, hoe kan ik meer vanuit mijn hart leven?

Op de dag zullen verleden, heden en toekomst aan bod komen vervlochten met het herkennen, erkennen en praktisch benaderen van hooggevoeligheid. Vooraf krijg je twee voorbereidende opdrachten. Op het einde van de dag krijg je je inzichten uitgewerkt mee in een mapje met worksheets. Een heerlijke lunch en goodiebag is inbegrepen. Na zes weken hebben we een telefonische follow-up om te kijken hoe je aan de slag bent gegaan met de inzichten en aanreikingen.

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek! Ik zie je graag!

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 075 23
Praktijk Eye See You
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Eye See You is aangesloten bij de NFG en RBGZ. Dit biedt gedeelte vergoeding en kwalliteitswaarborging.

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg