DAY TREAT QUEEN 

———superdeepdive high tea voor durvers en doeners——–

Be a Queen. Jouw leven. Lach. Leer. Heb lief. Ga ervoor. Wees blij. Voel. Straal. Geniet. Ga diep.

Wil jij een dag me-time en tea-time? Een high tea intensive gericht op groei. 

Wil jij Queen of your own live worden?

Thema’s kunnen zijn: uit je hoofd en in je hart, blijheid (waar wordt je blij van?), werk en/of richting in je leven, balans, ontstressen, zzp’er worden/zijn, kunnen ontspannen, jezelf durven zijn, kiezen voor jezelf, zelfcompassie, spiritualiteit, levensvragen. Alles onder het genot van speciale thee  (of koffie 😉 ) en lekkers. 

Op de Day Treat “Queen of your own life” krijg je handvatten om meer in contact te komen met je vrouwelijkheid, je authenciteit en innerlijk leiderschap. Dit doen we op mentaal, emotioneel, lichamelijk en energetisch niveau. We gaan verschillende oefeningen doen: reflectie, meditatie, ontspanning, compassie, ademhaling. Dit alles om meer in je Hart/je Centrum te komen, in lijn met datgene wat Hoger is. We gaan coachingsspellen doen, creatieve opdrachten en even lekker naar buiten om heerlijk te lunchen. Kortom deze dag is een cadeau aan jezelf!

De Day Treat “Wordt een businessqueen”  is een exclusieve dag waarin jij met jouw bedrijf centraal staat. Zie het als een snelkookpan die garant staat voor inspiratie, duidelijkheid en power!  We gaan heel praktisch aan de slag. Aan het einde van de dag heb jij je WHY (waarom doe je wat je doet), je ideale klant en geef ik je richting in je aanbod en manier van werken. We gaan ook heerlijk lunchen (als onderneemster moet je goed voor jezelf zorgen 😉 ) en doen we een creatieve en een visualisatie-opdracht. Binnen no time ben en voel jij je een businessqueen!

Ingrediënten: hele bijzondere hsp-thee, lekkers, oefeningen/tips/handvatten, coachingspellen, creativteit, alles op maat voor Jou en voor wat jij op dit moment nodig hebt om te groeien, heerlijke lunch, goodiebag, ondersteuning per mail,  follow-up-sessie. 

Bel mij voor meer informatie, we spreken gratis af en ik doe je een voorstel op maat voor Jou over de inhoud van de dag en de kosten (555-888 euro). 

Ik zou zeggen…DOEN….heb het lef…

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 075 23

ADRES EN ROUTEBESCHRIJVING

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op sessies!!

INFO OVER KOSTEN EN VERGOEDING

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg