Investering  

In het voorstel wat ik je heb gedaan ga ik ook in op de kosten en vergoeding. Om je alvast een beetje een beeld te geven: kosten voor een therapeutisch en/of werk-traject zullen tussen de 270 en 999 euro liggen. Voor een eigen praktijktraject liggen de kosten tussen de 350-1300 euro. 

In de meeste gevallen wordt psychosociale therapie (deels) vergoedt (35-45 euro per sessie) in de aanvullende zorgverzekering onder alternatieve geneeswijzen. Het gaat niet van je eigen risico af. Je hebt ook geen doorverwijzing nodig van de huisarts. Check www.de-nfg.nl voor een vergoedingenoverzicht of bel je zorgverzekeraar. Ik ben niet verantwoordelijk voor het wel of niet vergoeden van de zorgverzekeraar. Je kan het zien als korting op de sessies, een meevaller maar ik vind het ook fijn dat je juist jezelf de investering in jouw eigen geestelijke gezondheid gunt! Ik vind het belangrijk dat je op tijd de factuur betaald (1 week of tenminste voor de volgende sessie) en deze eerst zelf voorschiet en dan pas declareert aan je zorgverzekeraar. 

Een werkfittraject wordt vergoedt door het uwv. Wij gaan eerst een gratis klikgesprek aan, vervolgens als we samen gaan werken stellen we samen een re-integratieplan op. 

 Voor de werkgever zal ik aanvullend een offerte maken zodat je deze kan bespreken ter goedkeuring. Ik krijg dan graag van jouw de gegevens van je werkgever. 

Begeleiding op basis van PGB gebeurt door middel van een svb-contract waarbij we afspraken maken over het uurtarief. Ik schrijf tevens een begeleidingsplan. Ook bij de aanvraag van PGB kan ik je helpen. 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot (Tilburg)

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op therapie!!

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg

SAMENWERKINGSPARTNERS: