Wat brengt Personal Power  

Wat heeft Personal Power mij gegeven?

In een tijd waarin ik impactvolle gebeurtenissen heb meegemaakt, ontstond bij mij een behoefte aan positiviteit, krachtig staan vanuit een dieper (zelf) vertrouwen en blijheid. In mijn priveleven veranderde er veel en aangezien mijn bedrijf gelinkt is aan mijzelf en mijn proces, merkte ik ook nieuwe inspiratie voor mijn praktijk. Ik ben als vuurtype veranderingsgericht en vol energie en passie en wil vanuit zelfbepaling gaan handelen. Dus binnen no-time en intuïtief (want ik ben paars) besloten dat ik de powertest ging doen. Toen ik mijn Powerrapport kreeg, was het een cadeau aan mezelf. Ik twijfelde aan mezelf omdat ik toentertijd ook een aantal zakelijke dingen mee had gemaakt waarbij ik me niet gehoord en gewaardeerd voelde voor de persoon die ik ben. Het Powerrapport en het bijbehorende Powergesprek kwamen precies op het juiste moment en waren een herbevestiging en een verduidelijking van mijn grootste kwaliteit: vertrouwen op mijn gevoel. Mijn powertype is Purper De Artistieke Ondernemer met als hoofdeigenschappen: onbeperkt, vindingrijk, uitgesproken en intuïtief. Mijn balanskleur is Vanillegeel De Ijverige Optimist met de eigenschappen: nauwkeurig, helder van de geest, leergierig en blij. Voor mij is dus de kwaliteit om het grotere plaatje te zien maar de uitdaging om hierin nauwkeurig te zijn. En bij gevoel ook kennis te betrekken. Daarnaast ben ik Powertype Geel De eigenzinnige leermeester met als eigenschappen: doelbewust, inspiratie, intelligent en focus. De kleurfamilie geel heeft als thema: Laat zien wie je bent en wat je wilt, mijn praktijknaam zegt het al ;-). In mijn kwaliteitendonut zitten ook nog twee luchtelementen. Powertype Lila De spirituele Ziel met als eigenschappen: spiritueel, bezield, smaakvol, verfijnd. En het Powertype Creme De Zonnige Adviseur met de eigenschappen: ordelijk, zacht, opgewekt en zuiver. In mijn kwaliteitendonut zitten twee kleurfamilies: geel en paars wat betekent dat ik als thema’s heb vertrouwen op gevoel en laten zien wie je bent. En twee elementen: vuur en lucht waardoor ik zowel luchtig/fladderig kan zijn als vurig en passioneel. Uit de kleurfamilies scoort ook nog hoog: roze om de liefde laten stromen en rood welke staat voor passie en ambitie/succes. Zeer herkenbaar en een bevestiging van de persoon die ik ben.  Al met al ben ik weer trots op wie ik ben en durf ik mijn kleurrijke zelf te zijn. Ik wist meteen dat ik de opleiding tot Personal Power Professional wilde gaan doen om andere ook een mooi cadeau te kunnen doen. Zo gezegd, zo gedaan. Als een echt vuurtype.  Ik ben blij dat ik jou ook meer inzicht en een positieve boost kan geven. Het is het geld waard, een cadeau aan jezelf en aan de powervrouw die je bent!

Wat brengt het jou?

Zelfinzicht, zelfwaardering en zelfvertrouwen. Energie, rust en duidelijkheid. Richting voor keuzes in werk en privé. Een krachtige uitstraling van binnen en van buiten. Jouw grootste kracht en kwaliteiten inzetten voor wat jij wilt bereiken en betekenen in deze wereld.

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Vanuit je Hart en in contact met je blijheid en vrouwelijkheid. Dat je bij jezelf bent en blijft. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.

“Te lang is er gekeken (door anderen en door jezelf) naar wat er niet goed gaat, wat niet goed is,  naar valkuilen, naar zwakte, naar klachten, naar mislukkingen. Naar verwachtingen en teleurstellingen. Ik wil je een cadeau geven. Een positieve kijk op het leven, op jezelf en jouw (gevoelige) vrouw-zijn. Je bent een prachtige powervrouw met zoveel kwaliteiten! Laat jezelf zien, Bloei op, Beken kleur, Ik help je graag!