HSP Levenkunst Traject

Herken jij jezelf hierin?

 1. Je ziet en ervaart je gevoeligheid als last of belemmering. Je voelt je anders en soms niet begrepen. Ook wil je je jezelf graag meer begrijpen. Je voelt jezelf tekort schieten.
 2. Je vind het moeilijk om voor jezelf op te komen, jezelf krachtig neer te zetten en je wilt graag meer ruimte voor JOU en wat jij belangrijk vind. Je ervaart stress.
 3. Je ervaart weinig richting en zingeving en je hebt twijfels over of moeite met je werk, relatie, je sociaal leven, hobby’s en ontspanning. 

 

In drie sessies….

 1. Heb jij meer inzicht in je hooggevoeligheid en kan je het positief omarmen. 
 2. Weet je beter wie je bent, wat je kwaliteiten en drijfveren/waarden zijn.
 3. Kan je krachtiger jezelf zijn en je leven leiden op eigen-wijze en kleurrijke manier.

 

Het volgende krijg je…

 • Hsp levenskunsttest
 • Online powertest
 • Personal power rapport
 • Blikje met hartjes
 • Inzichtgevende opdrachten
 • Tips en handvatten
 • 3 sessies
 • Follow-up sessie

 

De investering voor dit traject is: 525 euro inclusief btw. Let op dit is een pilotprijs! 

Betaling is twee delen is mogelijk in overleg.

Er is nog meer mogelijk….

Ik leer je eerst graag kennen in een gratis gesprek zodat ik je ook een voorstel op maat kan doen. Mogelijkheden zijn: coaching in 1 dag (volledig verzorgd) , businesscoaching voor zzp’ers , begeleiding op basis van PGB, werkfittraject via het uwv, persoonlijk effectiviteitstraject via je werkgever. Dus aarzel niet om een kennismaking te plannen, er is veel mogelijk en ik kijk naar wat jij nodig hebt ! 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Vanuit je Hart en in contact met je blijheid en vrouwelijkheid. Dat je bij jezelf bent en blijft. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.