Psychosociale therapie voor jou

Psychosociale therapie gaat over het psychische en het sociale in de mens. Kortweg hoe je met jezelf en met anderen omgaat in het hier en nu. Het is vergelijkbaar met begeleiding van een psycholoog maar dan meer oplossingsgericht. Het is therapie die afgestemd is en op maat is voor jouw unieke kenmerken waarvan je hooggevoeligheid een wezenlijk onderdeel is.

Wil jij:

– Jouw hooggevoeligheid omarmen?
– Weten hoe je anders kan omgaan met je gevoeligheid?
– Weten wat jouw unieke gebruiksaanwijzing is?
– Beter weten wie je bent en wat je wilt?
– Authentieke keuzes maken op gebied van werk en toekomst?
– Leven vanuit eigen-waarde(n) en kwaliteiten?

Hoe zet ik me in voor jou? Door zo goed mogelijk je klankbord, je spiegel, je adviseuze en tijdelijke steunpilaar te zijn. Ik kijk en denk met je mee! Je krijgt ruimte om jezelf te begrijpen en bij jezelf te komen. We gaan jouw belevingswereld in kaart brengen en komen samen tot ‘gebruiksaanwijzing’ voor jezelf. Ik bied je handvatten voor in de dagelijkse praktijk en inzichtgevende veranderingen. 

Ik bied coaching en therapie aan hoogsensitieve personen. Ben je hoogsensitief? Ben je hooggevoelig? Op zoek naar coach in tilburg? Therapie? Psycholoog? Maak een afspraak met mij via de contactpagina. 

 

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot (Tilburg)

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op therapie!!

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg

SAMENWERKINGSPARTNERS: