Coaching

Coaching kan een meerwaarde zijn als je (nog) krachtiger in het leven wilt staan. Dat je net wat beter snapt hoe het ‘werkt’ bij jou, dat jij zaken net anders aan moet pakken om goed bij jezelf te kunnen zijn. Ik help je om meer richting te ervaren bij vraagstukken rondom werk, relatie en vrienden en/of gezin. Ik geef je inzichten, inspiratie en handvatten om meer uit het leven te kunnen halen. 

Het gaat om: 

  • loopbaancoaching (en ontwikkeladvies)
  • wandelcoaching 
  • lifecoaching 
  • businesscoaching voor zzp’ers 

Als tool kan ik de persoonlijke kracht methode en andere assessments inzetten om voor jou inzichtelijk te maken wat jouw krachten en kwaliteiten zijn. 

Tarieven liggen tussen de 90 en 125 euro per uur (excl. de asessments).  Maak een kennismakingsafspraak om de mogelijkheden en de vergoedingen te bespreken! 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.