Krachtig jezelf zijn 

Dit pakket / dit cadeau / dit traject bevat:

  • Personal Power Rapport (30 pg.)

In dit rapport worden je vier kernkwaliteiten duidelijk uiteengezet.

  • Hartjes in blikje met reminders van jouw kwaliteiten en belangrijke thema’s.

Tijdens de sessie leg ik je jouw kwaliteit, jouw grootste kracht uit jouw drijfveren, jouw thema’s en manier om balans te houden. Leidraad hiervoor zijn de hartjes die je opgestuurd krijgt of mee krijgt.

  • 1 sessie van 1,5 uur en een follow-up sessie. 

De investering voor dit pakket/cadeau/traject is 399 euro. Om kennis te maken met de methodiek van Personal Power kunnen we een Powergesprek plannen. 

Laat krachtig zien hoe bijzonder je bent!

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Vanuit je Hart en in contact met je blijheid en vrouwelijkheid. Dat je bij jezelf bent en blijft. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.

“Te lang is er gekeken (door anderen en door jezelf) naar wat er niet goed gaat, wat niet goed is,  naar valkuilen, naar zwakte, naar klachten, naar mislukkingen. Naar verwachtingen en teleurstellingen. Ik wil je een cadeau geven. Een positieve kijk op het leven, op jezelf en jouw (gevoelige) vrouw-zijn. Je bent een prachtige powervrouw met zoveel kwaliteiten! Laat jezelf zien, Bloei op, Beken kleur, Ik help je graag!