HSP Levenskunst Coaching

Als jij geen therapie nodig hebt maar wel graag meer richting ervaart dan is levenskunst-coaching wat voor jou. Therapie is iets anders dan coaching: in de therapie zullen we ingaan op patronen en gaat het vooral om meer inzicht in jezelf en je hooggevoeligheid te krijgen.

Bij coaching zal het gaan om gerichte handvatten en inspiratie voor een waardevol hsp-leven.

Coaching wordt niet vergoed. Ik vind het belangrijk dat je de waarde van coaching ziet en bereidt bent zelf te investeren in de kwaliteit van jouw leven.

Coaching kan een meerwaarde zijn als je (nog) krachtiger in het leven wilt staan. Dat je net wat beter snapt hoe het ‘werkt’ bij jou, dat jij zaken net anders aan moet pakken om goed bij jezelf te kunnen zijn. Ik help je om meer richting te ervaren bij vraagstukken rondom werk, relatie en vrienden en/of gezin. Ik geef je inzichten, inspiratie en handvatten. Om meer uit het leven te kunnen halen. 

Wat is levenskunst voor hooggevoeligen?

Leef op je eigen voorwaarden. Weten wie je bent en daar trouw aan zijn door zelfkennis.

Als je niet weet wie je bent, als je niet weet hoe gevoelig je bent en wat dat inhoudt dan leef je een leven volgens voorwaarden van een ander. Op wat je denkt te moeten zijn in deze maatschappij. Omarm je gevoeligheid. Durf authentiek te zijn.

Weet dus wat hooggevoelig zijn voor jou inhoudt en welke voorwaarden jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren in je werk en privé. 

Leef volgens je eigen waarden. Weten wat je wil en hoe je hiernaar kan leven door je innerlijk compas.

Als je niet weet wat je echt wilt, kun je ook nooit krijgen wat je werkelijk wilt. Toegevoegde waarde voelen en leven volgens jouw waarden en normen maakt jouw leven ook echt van jou. Durf te doen wat voor jou belangrijk is. Durf bij jezelf te blijven.

Weet dus welke waarden daadwerkelijk van belang zijn in jouw leven. Dus niet wat de ander verwacht maar wat jij wil. 

Leef waarde-vol. Weten wat innerlijke rijkdom is door middel van contemplatie en meditatie.

Als je niet weet wat innerlijke rijkdom is, zul je spiritueel arm blijven. Sta open. Voor het ‘meer’. Er is namelijk meer dan dat de meeste nu weten. Anders dan mindfullness, maak contact vanuit je hart met het Hogere. Dat wat het leven creëert, wat jou het leven gegeven heeft, wat jou inspiratie geeft, wat leeft in jou, wat jou steun geeft.

Weet dus wat het leven waarde-vol maakt. Sta open voor het Hogere door er actief contact mee te maken. Mediteer en contempleer.

Kortom levenskunst voor gevoelige mensen:

  1. Leven op je eigen voorwaarden.
  2. Leven volgens je eigen waarden.
  3. Waarde-vol leven.

Wil jij hier hulp bij? Wil jij deze drie principes leren? Dan is levenskunstcoaching wat voor jou.

Ik leer je:

  1. Praktische to-the-point inzichten wat het inhoudt om hooggevoelig te zijn (inclusief waardevolle opdrachten zoals een checklist kwaliteiten en valkuilen) en wat jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren.
  2. Wat jouw persoonlijke top 5 waarden zijn in het leven (inclusief waarden-werklijst) en hoe je daar naar kan leven.
  3. Mediteren en contempleren en hoe je dit in het dagelijks leven kan toepassen.

In persoonlijke en op maat gemaakte online sessies (je krijgt, als je wilt, de opname per mail toegestuurd), geef ik jou tips en handvatten rondom deze drie levenslessen. Ook krijg je toegang tot het online-coachdossier waarin templates, invul-lijsten en info staat die jou gaan helpen. Ook kan je daar jouw huiswerk en reflectie op de coaching in kwijt.

De sessies zullen in Zoom worden gegeven. Je krijgt 10 min van tevoren een mail met een uitnodiging tot Zoom.

Op jouw eigen voorwaarden, gespreid betalen en geen risico:

  1. Plan je online-afspraken in via de planner.
  2. Betaal per sessie.
  3. Niet tevreden? Je zit niet vast aan meerdere sessies, alleen als je de waarde ervan inziet, boek je een volgende sessie. Kosten per sessie: 125 euro inclusief btw.

Doe nu alvast de levenskunst-test om te kijken of jij alles uit het leven haalt!

Levenskunstcoaching geef ik ook aan zzp’ers. Er zijn ook mogelijkheden tot loopbaancoaching en het ontwikkeladvies. Vraag naar meer informatie hierover tijdens de kennismaking.

 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.