Time for Tea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theekransjes

Time for tea 

Eye See You is aangesloten bij de Landelijke Community Theekransjes. Deze community bestaat uit gecertificeerde professionals die werken volgens de officiële Theekransjes methode. Deze methode is ontwikkeld door Elske Kolkman van coachingspraktijk Fiederelske.

“Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naartoe wilt, bij een Theekransje kan je onder het genot van thee en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van oprechte aandacht, gezelligheid. En krijg je de ruimte om jezelf te zijn.”

Ik bied theekransjes aan met verschillende thema’s. Op facebook kun je bij evenementen zien welke theekransjes er zijn gepland, ook vind je daar meer informatie over de invulling.

Mail me om je op te geven of om meer informatie!

Like mij op Facebook! 

 

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 075 23
Praktijk Eye See You
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Eye See You is aangesloten bij de NFG en RBGZ. Dit biedt gedeelte vergoeding en kwalliteitswaarborging.

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg