Time for Tea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theekransjes

Tijd voor Thee

Eye See You is aangesloten bij de Landelijke Community Theekransjes. Deze community bestaat uit gecertificeerde professionals die werken volgens de officiële Theekransjes methode. Deze methode is ontwikkeld door Elske Kolkman van coachingspraktijk Fiederelske.

“Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naartoe wilt, bij een Theekransje kan je onder het genot van thee en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van oprechte aandacht, gezelligheid. En krijg je de ruimte om jezelf te zijn.”

Als hooggevoelige vrouw voel je vaak andere dingen of reageer je anders dan mensen, die dit in mindere mate hebben. Hierdoor heb je vaak het gevoel dat je niet goed begrepen wordt. Je voelt je anders.Ervaar jij jouw hooggevoeligheid als kwaliteit of als valkuil? Weet jij je gevoeligheid te managen of wordt je nog regelmatig overspoeld? Waar sta jij voor wat betreft jouw hooggevoeligheid?

We gaan een uitgebreide test maken (HSP 3 in 1 test) waarin direct de HSP lasten en HSP mogelijkheden voor jou duidelijk worden! Je krijgt een mapje mee naar huis met een overzicht van de kenmerken, de test en de uitslag. Ze heb jij meteen duidelijk waar jouw mogelijkheden en jouw uitdagingen liggen! We bespreken de test na maar jij mag zelf bepalen wat je wel en wat je niet zegt. We sluiten af met een bijzondere activiteit.

Tijdens het theekransje schenk ik aandacht maar ook schenken de vrouwen aandacht aan elkaar. Het is een moment voor jezelf, eensgezindheid, herkenning en gezelligheid. Tijd voor thee, tijd voor Jou!  Ingrediënten:

• Echte thee en lekkers (koffie mag ook ;-))
• Je eigen speciale theekopje
• Contact met anderen
• Gezelligheid
• Praten over wat je bezig houdt
• Herkenning en inzicht
• Moment voor jezelf

De kosten voor dit unieke theekransje zijn 30 euro. Hiervoor heb je twee uur me-time, ga je naar huis met meer inzicht in je hooggevoeligheid (jouw mogelijkheden en uitdagingen), heb je contacten met andere hooggevoeligen, heb je inspiratie opgedaan, krijg je alles netjes in een mapje mee, heb je een bijzonder afsluiting/slotactiviteit mogen ervaren. Ook krijg je nog een kleine goodiebag mee.

Blijf op de hoogte van nieuwe data via Facebook of stuur mij een mail voor de nieuwe data!

Volg mij via Facebook! 

 

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 075 23
Praktijk Eye See You
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Eye See You is aangesloten bij de NFG en RBGZ. Dit biedt gedeelte vergoeding en kwalliteitswaarborging.

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg