Laten we…..

…..diep kijken in jezelf. Op expeditie gaan in jezelf. Jouw wereld ontdekken. Jouw wereld. In deze wereld. Jouw eigen (gevoelig) heid. Laten we kijken naar overtuigingen, patronen. Wat dient jou niet? Wat dient jou wel? Wat brengt jou dichter naar jouw Hart? Naar jouw blijheid? Wat brengt jou er verder vanaf? Welke kwaliteiten bezit je? Hoe straal jij? Wat doe je dan? Wat is jouw ding? Maar ook…wat zijn je valkuilen? Wat maakt dat jij in een negatieve spiraal komt?

….jou prikkelen jezelf voorop te zetten.  Kan jij mild zijn naar jezelf? De ander begrijpen, helpen, ondersteunen, ja dat lukt wel. Maar jezelf? Kan jij jezelf helpen? En als je dat niet kan, kan je er dan ook wel volledig zijn voor de ander? Voor je kinderen? Je partner? Je vrienden? Je werk? Of vind je jezelf tekortschieten? Kan jij lief zijn voor jezelf? Je grenzen aangeven? Niet om een ander te teleurstellen maar omdat self-care belangrijk is en dat jij dat jezelf gunt. Zo kan je namelijk in je kracht staan en blijven en er ook meer zijn voor de ander. Want zeg nou zelf…als jij op een verjaardag zit waar je niet wilt zijn, wie heeft daar nu wat aan? Wat is daar authentiek aan?

….geïnspireerd raken. Ik inspireer je om diep in jezelf te kijken, jezelf/je centrum te ontdekken. Beter bij jezelf te blijven. Jouw wereld. In deze wereld. Jouw belevingswereld. Ga je het met mij beleven? Ga je mee op expeditie?

….richting voelen. Welke kant wil ik op? Wat wil ik in het leven? Welke waarden wil ik uitdragen? Geen bullshit meer. Geen vermijding meer. Maar daadkracht. Daadkrachtig in gevoel, denken en doen.

Psychosociale therapie gaat over het psychische en het sociale in de mens. Kortweg hoe je met jezelf en met anderen omgaat in het hier en nu. Hoe zet ik me in voor jou? Door zo goed mogelijk je klankbord, je spiegel, je adviseuze en tijdelijke steunpilaar te zijn. Je krijgt ruimte om jezelf te begrijpen en (weer) bij jezelf te komen. Ik begeleid je, voor je prive en/of werksituatie, naar meer daadkracht, authenciteit en bewustzijn. 

Therapie voor jongeren Begrip. Een luisterend oor. Handvatten om te blijven staan in een wereld die jou overweldigd. Samen gaan we jouw hooggevoeligheid in kaart brengen en maken we een gebruiksaanwijzing voor jezelf (en voor anderen 😉 ). Observatie op school of thuis kan onderdeel zijn van de therapie.

Gun jij het jezelf? 

Wil jij jouw vragen eerst kort bespreken dan kan je me bellen voor een hulpvraag-verduidelijking: 0638307523. Mocht ik in een sessie zijn, spreek dan even de voicemail in of stuur een whatsapp-bericht. Nog beter…maak een afspraak voor een intro-sessie!! Dan voel je of mijn werkwijze bij je past… Mail me…

 

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 07523

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op sessies!!

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg