Psychosociale therapie voor Jou

 

 

 

 

 

Psychosociale therapie voor Jou

Als psychosociaal therapeut begeleid ik jongeren en volwassenen op het gebied van:

Omgaan met je hooggevoeligheid / HSP / HSS
Aanpak van je stressklachten/burn-out
Versterking van je eigen kracht

 

Psychosociale therapie gaat over het psychische en het sociale in de mens. Kortweg hoe je met jezelf en met anderen omgaat in het hier en nu. Het is therapie die afgestemd is en op maat is voor jouw unieke kenmerken waarvan je gevoeligheid een wezenlijk onderdeel is. We gaan jouw innerlijke belevingswereld onderzoeken. Oftewel het voelen, denken en handelen. Vanuit een ander gevoel/gedachtenpatroon heb je ook een ander resultaat. We gaan jouw eigen (hooggevoelig) heid onderzoeken. We gaan aan de hand van voorbeelden en gebeurtenissen uit jou leven problemen helder krijgen. We gaan vervolgens samen kijken welke gedachten en overtuigingen je hierbij hebt en die je in de weg zitten. En vooral hoe je het anders kunt doen! Wat past (niet) meer bij je? Wat dient jou wel? Wat kan er anders in jouw (prive of werk) leven?

Heb je twijfels, stress of een burn-out? Samen gaan we kijken hoe jij weer kan stralen in eigenheid en blijheid!

 

Thema’s voor gevoelige mensen:

Eigenheid: wie ben ik, wat past bij mij.
Omgaan met teleurstelling, frustratie, grenzen, emoties.
Overzicht en ruimte krijgen.
Voelen, denken en handelen vanuit t Hart.
Stapjes maken richting bewustwording vd energie.

 

Hoe zet ik me in voor jou? Door zo goed mogelijk je klankbord, je spiegel, je adviseuze en tijdelijke steunpilaar te zijn. Je krijgt ruimte om jezelf te begrijpen en (weer) bij jezelf te komen. Ik begeleid je rondom je prive en/of werksituatie. Kijk ook eens bij theekransjes tea for two. Daar doe ik je een aanbod. Mensen die het fijner vinden of die ver weg wonen, kunnen ook ONLINE THERAPIE krijgen. De sessies verlopen dan via video-bellen.

 

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 075 23
Praktijk Eye See You
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Eye See You is aangesloten bij de NFG en RBGZ. Dit biedt gedeelte vergoeding en kwalliteitswaarborging.

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg