Psychosociale therapie speciaal voor jou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totally You Therapie

Kwaliteitgericht / Toekomstgericht / Persoonlijk/ Spiegelend

Wat zie ik?

 • Ik merk dat er veel vrouwen rondlopen die zich onzeker en onbegrepen voelen. Enerzijds voelen ze teveel anderzijds staan ze niet goed in contact met hun gevoel.
 • Inmiddels weten ze wel dat ze (hoog) gevoelig zijn, maar hoe ermee om te gaan? Dat is nog een tweede.
 • Ze ervaren teveel stress, zitten teveel in hun hoofd, weten niet goed wat ze willen en tegelijkertijd MOETEN ze zoveel. Ze zijn controle-freak pur sang. Ze raken hierdoor overspannen of zelfs burn-out.
 • Ze verliezen zichzelf keer op keer in contact met de ander. Ze durven hun grenzen niet goed aan te geven en passen zich aan. Ze richten zich teveel naar de ander waardoor ze niet meer weten wie ze zelf zijn.

Wat kunnen we samen bereiken?

Als psychosociaal therapeut ben ik gespecialiseerd in hooggevoeligheid, burn-out en psychische klachten en laat ik vrouwen weer (of beter 🙂 ) in hun kracht staan. Ik help je dus je kwaliteiten en waarden ontdekken en ik leer je vanuit eigenheid te verbinden met de ander. Psychosociale therapie afgestemd op jou.

 

Ik help je meer vanuit je Hart en je blijheid te leven.

Jezelf te zien en te zijn. Totally You.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Leuk als je langs komt voor een gratis kennismaking! Hiervoor kunnen we een afspraak maken, bel me of mail me. Ik schenk thee of koffie voor je in en vooral aandacht :-).We kijken of het klikt en of en hoe ik je zou kunnen helpen.
 • Ik stem mijn begeleiding geheel op jou af. Ik kijk naar wat jij nodig hebt om stappen te kunnen zetten. Soms ligt de nadruk op hooggevoeligheid, soms op burn-out. Soms is een lang traject nodig, soms zijn een paar sessies voldoende. Ik stel een traject voor waarin ik aangeef wat we gaan doen, hoeveel sessies ervoor nodig zijn en wat de kosten zullen zijn. Zo weet je waar je aan toe bent en kan je bewust kiezen voor jouw proces.
 • Bij een akkoord en als alle afspraken helder zijn dan gaan we aan de slag!

Wat is mijn visie?

Ik ben van mening dat de kosten van het therapeutisch traject de investering waard is. Om dichter bij je ideale baan te komen, investeer je in opleidingen. Om dichter bij jezelf te komen, investeer je dus in een therapeutisch traject. Dat lijkt mij logisch en de investering meer dan waard.

Wat kost het dan en wat zijn de betaalmogelijkheden?

Daarover spreek ik je graag over in onze kennismaking. Om je een beetje een beeld te geven: tussen de 350 en 990 euro. Mogelijkheden over vergoeding en betaling in termijnen bespreek ik graag met je face to face of telefonisch.

Kan ik ook ‘losse sessies’ psychosociale therapie volgen?

In sommige gevallen dan kan dat. Daarover maken we dan afspraken. Ik spreek je graag hierover in een gratis kennismaking.

Nog twijfels?

 • Een keertje komen kletsen met mij ter kennismaking kan nooit geen kwaad. Dus daarover hoef je niet te twijfelen :-).
 • Je krijgt een notebook van mij waarin je inzichten en voortgang in kwijt kan.
 • Twijfel je of het ‘de juiste tijd’ is? Ik kan je vertellen, er is nooit ‘een juiste tijd’. De tijd is nu. Nu is het tijd.
 • In het traject zit alles inbegrepen, de intake, benodigde materialen (zoals uitgebreide vragenlijsten, invulschema’s en coachspellen), tussentijds mail of bel contact, evaluatie.
 • Wat leuk is, is dat ik naast de therapeutische trajecten nog van alles meer biedt. Je kan in mijn theekransjes en workshops extra kennismaken met mij. En tevens ontmoet je gelijkgestemden.
 • Nog steeds twijfels? Dan is dat misschien jouw probleem en kan ik je daar mee helpen 🙂  .

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou
Helder & Duidelijk

Balans in:

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 075 23
Praktijk voor integrale geestelijke gezondheidszorg
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Tilburg Therapie is aangesloten bij de NFGZ en RBGZ

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg