Powergesprek

Jouw powertype ontdekken is de eerste stap van Personal Power. Het is een kijkje in de Personal Power Methodiek. Je vult hiervoor de test in met jouw unieke code en in het Powergesprek licht ik jouw Powerrapport. Het Powerrapport krijg je aan het einde van het gesprek gemaild en je krijgt de persoonlijke powerhartjes als reminder mee (of ik stuur ze jou op). Je gaat in dit Powertype rapport ga je ontdekken welke kwaliteit voor jou kenmerkend en die jou moeiteloos afgaat. Aan de hand van jouw Powertype ga je zien hoe bijzonder je bent, welke kwaliteiten jij in huis hebt en wat jij kunt betekenen. In dit rapport lees je waar jij voor staat en fantastisch goed in bent, waar je vooral je energie op moet blijven richten en mee door moet gaan.

In het Powerrapport lees je: 

Wat jouw grootste kracht is en unieke kwaliteiten zijn

Wat jouw balanskleur is waardoor je meer succesvol kan zijn

 Wanneer jij in je element bent en dingen moeiteloos doet

 

Het Powerrapport is een kennismaking met de methodiek. In het Personal Power Rapport wordt veel uitgebreider ingegaan op jouw kwaliteiten  (vier kernkwaliteiten) en krijg je bovendien meer inzicht in je drijfveren. 

Het Powergesprek mag ik je aanbieden voor een hele aantrekkelijke kennismakingsprijs van 97 euro. In de kalender kan je eenvoudig jouw Powergesprek inplannen en alvast betalen. Jij krijgt vervolgens een unieke code en de instructies toegestuurd. Belangrijk om te weten is dat je het Powergesprek over ongeveer twee a drie weken plant. Zo heb jij de tijd om de test in te vullen en ik de tijd om jouw rapport en de hartjes voor te bereiden. 

Ben jij wel benieuwd maar wil jij eerst voelen of wij een klik hebben? Twijfel je nog? Plan een kennismakingsgesprek! Dit is gratis en vrijblijvend. Dit kan zowel telefonisch, online via videobellen als face to face. In dit gratis gesprek kijken we of het klikt, wat jouw verlangen is / wat jij wil in het leven en bespreken we samen op welke manier ik jou zou kunnen helpen. 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.