Wat brengt Persoonlijke Kracht?

Wat heeft de Persoonlijke Kracht Methodiek mij gegeven?

Na een periode van impactvolle gebeurtenissen in mijn privéleven, ontstond bij mij een behoefte aan meer positiviteit, krachtig staan vanuit een dieper (zelf) vertrouwen en blijheid. Er veranderde veel en aangezien mijn bedrijf gelinkt is aan mijzelf en mijn proces, kreeg ik ook nieuwe inspiratie voor mijn praktijk. Ik ben als vuurtype sowieso veranderingsgericht en vol energie en passie en wil vanuit zelfbepaling gaan handelen. Ik vind het belangrijk te blijven ontwikkelen en kennis te blijven opdoen (mijn gele kant). Dus binnen no-time en op gevoel (want mijn nr 1 powerkleur en type is purper, de artistieke ondernemer) besloten dat ik de opleiding tot Persoonlijke Kracht Professional ging doen. Zo gezegd, zo gedaan.

En wat een cadeau. Voor mezelf en voor mijn cliënten. Wij hebben zoveel kwaliteiten, iedereen op haar eigen unieke manier. Mijn motto: Laat krachtig zien hoe bijzonder je bent. Ik gun het jou krachtig te staan voor je zelf en voor jouw hooggevoeligheid. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven! Het is een cadeau aan jezelf en de geweldige persoon die je bent! 

Wat brengt het jou?

Ik maak samen met jou inzichtelijk hoe je jouw grootste kracht en kwaliteiten in kan zetten voor wat jij wilt bereiken en betekenen in deze wereld. Personal Power brengt je: 

Zelfinzicht, zelfwaardering en zelfvertrouwen

Richting voor keuzes in werk en privé. 

Inzicht in jouw communicatiestijl en die van anderen

Meer kleur in je leven en krachtig jezelf kunnen zijn

Richting voor belangrijke keuzes in je werk en privé

Enthousiasme, energie, rust en duidelijkheid

 

De Persoonlijke Kracht Methodiek meet, versterkt en maakt jouw kracht zichtbaar in vier stappen: 

  1. Jouw verlangen 
  2. Jouw nummer 1 Kracht 
  3. Jouw pad en potentieel 
  4. Jouw impact

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.