Personal Power

Wat is Personal Power?

De personal power methode meet via deze online powertest jouw persoonlijke kracht en werkt op basis van kleuren (40) en de filosofie van de elementen. Het Personal Power Model bestaat uit 4 elementen die inzicht geven in hoe jij de dingen doet en 10 kleurfamilies die staan voor wat jij het belangrijkste vindt. Dit resulteert weer in 40 unieke Powertypes – 40 Kleurkwaliteiten of persoonlijkheden. Zo krijg je pijlsnel inzicht in je grootste kwaliteit, diepste drijfveren en het pad wat bij jou past. Dan weet jij hoe jij het liefste de dingen aanpakt en wat jou ten diepste drijft.

 

Het geeft je een aanzet om de beste versie van jezelf krachtig neer te zetten.

Het Personal Power Rapport brengt inzicht in jouw kernkwaliteit, wat jij nodig hebt om balans te houden en hoe jij dingen aanpakt en wat daarin jouw meest moeiteloze manier is. Het maakt je duidelijk welke vier kwaliteiten/powertypen er in jou zitten (want je hebt natuurlijk meerdere kwaliteiten en deze hebben ook een wisselwerking), wat jouw drijfveren/waarden zijn en hoe jij deze vanuit balans kan uitdragen. Het rapport telt ruimt 30 pagina’s. Het geeft je een PP-Blauwdruk voor succes en een waardevol leven, zodat jij je verlangens waar kunt maken. Met jouw PP-Blauwdruk meet je wat jou drijft, waar jij voor staat en wat jij moeiteloos voor elkaar krijgt. Jouw Blauwdruk geeft je een richting voor je keuzes en de invulling van je leven.

De naam Personal Power is gekozen omdat er zoveel meer voor je is als jij in je kracht staat. Meer talent dan jij vermoedt, meer wat je kunt bereiken en betekenen en meer wat je uit het leven kunt halen. Dit Personal Power rapport geeft je inzicht in wat er nu allemaal al is. Met jouw Blauwdruk -je Top 4-Powertypes/4 kernkwaliteiten, Elementenvlieger en scores op de Kleurfamilies – ontdek je welke kwaliteiten je in huis hebt, wat jij moeiteloos doet en wat jouw belangrijkste drijfveren zijn.Je ontdekt dat er meer in je zit dan je wellicht zelf vermoedt. Je krijgt inzicht in jouw Blauwdruk voor succes, jouw kompas voor een leven met voldoening. Je krijgt een handleiding om jouw kracht kleurrijk zichtbaar te maken, voor jezelf en anderen. Het rapport nodigt ook uit om je verder te ontwikkelen, zodat jij volledig tot je recht komt, bewuste keuzes durft te maken, vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit en meer moeiteloos jouw talenten inzet voor datgene wat jij kunt betekenen voor de mensen om je heen.

Hartjes in blikje met reminders van jouw kwaliteiten en belangrijke thema’s.

Een mooi blikje met visuele reminders aan wie jij bent en wat jouw krachtig maakt (inhoud: o.a jouw powertype, balanstype, element, kleurfamlie, drijfveren, top 10 kleuren). 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.