Persoonlijke Kracht

Wat is Persoonlijke Kracht?

De Persoonlijke Kracht methode meet via deze online powertest jouw kernkwaliteiten en werkt op basis van kleuren (40) en de filosofie van de elementen. Door dit rapport krijg je inzicht in je grootste kwaliteit, diepste drijfveren en het pad wat bij jou past. Dan weet jij hoe jij het liefste de dingen aanpakt en wat jou ten diepste drijft. Je krijgt 

 

Het geeft je een aanzet om de beste versie van jezelf krachtig neer te zetten.

Het Persoonlijke Kracht Rapport brengt inzicht in jouw kernkwaliteit, wat jij nodig hebt om balans te houden en hoe jij dingen aanpakt en wat daarin jouw meest moeiteloze manier is. Het maakt je duidelijk welke vier kwaliteiten/powertypen er in jou zitten (want je hebt natuurlijk meerdere kwaliteiten en deze hebben ook een wisselwerking), wat jouw drijfveren/waarden zijn en hoe jij deze vanuit balans kan uitdragen. Je krijgt een handleiding om jouw kracht kleurrijk zichtbaar te maken, voor jezelf en anderen. Het rapport nodigt ook uit om je verder te ontwikkelen, zodat jij volledig tot je recht komt en bewuste keuzes durft te maken zowel prive als qua werk. 

De vier persoonlijke kracht principes

1.Jij bent krachtig 

Jouw Persoonlijke Kracht is waardevol en sterker dan jij denkt. Of jouw grootste kracht nu aanwezig, zacht, doordacht, inspirerend, gevoelig, leidend of dienend is, elke kracht is belangrijk. Wat jij vanzelfsprekend vindt en als geen ander kunt, is jouw grootste kracht. 

2. Jij bent uniek en bijzonder

Jouw Persoonlijke Kracht is uniek. Ontdekken, versterken en zichtbaar maken wat jou zo bijzonder maakt is het doel van de de Persoonlijke Kracht Methodiek. Geen enkele blauwdruk is hetzelfde. 

3.Jij bent het waard om gezien te worden 

Jouw Persoonlijke Kracht maakt het verschil. Als jij vol zelfvertrouwen durft te laten zien wie jij bent en wat jij wilt. wordt jij beter gezien, gehoord en gewaardeerd. Daardoor kun je jouw kracht laten groeien en zo met impact van betekenis te zijn. 

4. Jij geeft de wereld meer kleur 

Jouw Persoonlijke Kracht is kleurrijk en verdient het om ingezet en geleefd te worden. Omarm wat jij de wereld te brengen hebt en geef daardoor jouw leven en de wereld meer kleur. 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.