Gratis kennismaking 

Herken je jezelf in alles wat ik heb geschreven? Ben je enthousiast geworden? Zou het weleens zo kunnen zijn dat wij samen gaan kijken, voelen en denken naar hoe jij je leven nog eigen-wijzer kan gaan leven? Denk jij dat ik jou kan helpen om in je kracht te gaan staan? Om jezelf beter te begrijpen? Om jouw hooggevoeligheid beter te begrijpen? Boek dan meteen een gratis kennismaking! Dan weten we meteen of het klikt en hoe ik je zou kunnen helpen! Maak ook de gratis HSP-levenskunst test, dat geeft je meteen inzicht! 

Er is nog meer mogelijk

Ik leer je eerst graag kennen in een gratis gesprek zodat ik je ook een voorstel op maat kan doen. Mogelijkheden zijn: coaching in 1 dag (volledig verzorgd) , businesscoaching voor zzp’ers , begeleiding op basis van PGB, werkfittraject via het uwv, persoonlijk effectiviteitstraject via je werkgever. Dus aarzel niet om een kennismaking te plannen, er is veel mogelijk en ik kijk naar wat jij nodig hebt ! 

Korte voorwaarden

  • Je kan een gratis kennismaking aanvragen via de planner. 
  • Er wordt vertrouwelijk met je gegevens omgegaan. Er wordt geen informatie over jou of het traject vrijgegeven zonder jouw schriftelijke toestemming. Lees ook even mijn privacy-verklaring onderaan de pagina.
  • Ben je ziek? Ben je verhinderd? Zeg je sessie minimaal 24 uur van te voren af, anders breng ik de kosten in rekening.  
  • Voor de trajecten krijg je een factuur. Betaling graag voor de eerste afspraak. 
  • In overleg met mij kan jij afspraken maken over betalen in twee termijnen. 
  • Kijk mijn uitgebreide algemene voorwaarden hier onderaan de pagina door. 

Nog wat over de kwaliteit van mijn hulpverlening en vergoeding…

Ik ben lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Dit zorg voor waarborging van de kwaliteit en hierdoor kan in sommige gevallen een deel van hulpverlening vergoedt worden. In overleg met jou bespreek ik of dit bij jou het geval is. Klik hier voor het vergoedingsoverzicht van zorgverzekeraars. Ik sta ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 17220062. Mijn agb-codes zijn: 90-040192 (zorgverlener) en 90-18623 (praktijk).  

Wat nog noemenswaardig is….

Ik sta als Personal Power Professional geregistreerd op www.persoonlijkekracht.nl. Ik ben te vinden op www.vind-een-therapeut.nl, www.vind-een-psycholoog.nl en op therapeut-en-praktijk.nl.. Ook sta ik geregistreerd op www.123test.nl. 

Zoektermen waar ik op gevonden wordt: werkfit, hooggevoeligheid, hoogsensitieve personen, tilburg, coach, coaching, business coaching, therapie, psycholoog, therapeut, hsp, burn-out, pgb, autisme, adhd, reintegratie, balans. 

 

Volg je mij al op social media? Daar bied ik je interessante quotes, reminders en inspiratie aan. 

  

 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Vanuit je Hart en in contact met je blijheid en vrouwelijkheid. Dat je bij jezelf bent en blijft. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.