Psychosociale Therapie 

Psychosociale therapie gaat over het psychische en het sociale in de mens. Kortweg hoe je met jezelf en met anderen omgaat in het hier en nu. Het is vergelijkbaar met begeleiding van een psycholoog maar dan meer oplossingsgericht. Het is therapie die afgestemd is en op maat is voor jouw unieke kenmerken waarvan je hooggevoeligheid een wezenlijk onderdeel is.

Ik bied je inzichten, inspiratie, handvatten, reminders voor datgene waar jij tegenaan loopt. Ik laat je bedenken, voelen, beleven, ervaren, verdiepen, veranderen. Omdat ik uit eigen ervaring weet waar ik over praat. Omdat ik jou graag begeleidt naar meer persoonlijke groei, authenciteit en daadkracht en bewustzijn. Want verandering begint bij een andere kijk. 

Ik ben lid van de beroepsvereniging NFG waardoor mijn sessies worden deels worden vergoed, 35-45 euro per sessie.

Wat nog noemenswaardig is….

Ik ben te vinden op www.vind-een-therapeut.nl, www.vind-een-psycholoog.nl en op therapeut-en-praktijk.nl. 

Nog wat feitjes….

Ik ben lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Klik hier voor het vergoedingsoverzicht van zorgverzekeraars. Ik sta ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 17220062. Mijn agb-codes zijn: 90-040192 (zorgverlener) en 90-18623 (praktijk).

Zoektermen waar ik op gevonden wordt: werkfit, hooggevoeligheid, hoogsensitieve personen, tilburg, coach, coaching, business coaching, therapie, psycholoog, therapeut, hsp, burn-out, pgb, autisme, adhd, reintegratie, balans. 

 

Volg je mij al op social media? Daar bied ik je interessante quotes, reminders en inspiratie aan. 

  

 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Vanuit je Hart en in contact met je blijheid en vrouwelijkheid. Dat je bij jezelf bent en blijft. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.

“Te lang is er gekeken (door anderen en door jezelf) naar wat er niet goed gaat, wat niet goed is,  naar valkuilen, naar zwakte, naar klachten, naar mislukkingen. Naar verwachtingen en teleurstellingen. Ik wil je een cadeau geven. Een positieve kijk op het leven, op jezelf en jouw (gevoelige) vrouw-zijn. Je bent een prachtige powervrouw met zoveel kwaliteiten! Laat jezelf zien, Bloei op, Beken kleur, Ik help je graag!