Wat nog noemenswaardig is….

Ik ben te vinden op www.vind-een-therapeut.nl, www.vind-een-psycholoog.nl en op therapeut-en-praktijk.nl . Ik werk samen met www.hooggevoeligheelgewoon.nl : ik ben netwerklid en samenwerkingspartner wat betreft de uitvoering van uwv werkfittrajecten, werkfit maken van hoogsensitieve personen en hooggevoeligheid.

Nog wat feitjes….

Ik ben lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Klik hier voor het vergoedingsoverzicht van zorgverzekeraars. Ik sta ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 17220062. Mijn agb-codes zijn: 90-040192 (zorgverlener) en 90-18623 (praktijk).

Zoektermen waar ik op gevonden wordt: werkfit, hooggevoeligheid, hoogsensitieve personen, tilburg, coach, coaching, business coaching, therapie, psycholoog, therapeut, hsp, burn-out, pgb, autisme, adhd, reintegratie, balans. 

 

Volg je mij al op social media? Daar bied ik je interessante quotes, reminders en inspiratie aan. 

  

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot (Tilburg)

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op therapie!!

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg

SAMENWERKINGSPARTNERS: