Maatwerktrajecten

PGB-begeleiding 

Ik empower jou, binnen jouw mogelijkheden en beperkingen. Ik heb niet zoveel met labels en het wordt stoornis zegt mij niet zoveel, het zegt vooral iets over de behoefte van de maatschappij om zaken in hokjes te stoppen wat ze niet begrijpen. Wel zie ik dat je het moeilijk hebt en hulp nodig hebt. Ik ondersteun je graag. Ook gaan we samen kijken hoe we jouw kwaliteiten kunnen uitbouwen. Voor de volledigheid/duidelijkheid: begeleiding bij diagnoses zoals: adhd, add, pdd-nos, autisme-spectrumstoornis, leerstoornis, stemmingsstoornis, angststoornis. 

In de individuele begeleiding wordt ondersteuning geboden op het gebied van zelfredzaamheid en zelfstandigheid zoals wonen, werk, huishouden, opvoeding, administratie, instellingen en andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Het gaat om het ondersteunen bij het aanbrengen van structuur, c.q. het voeren van de regie over het eigen leven door:

  • het ondersteunen bij of het oefenen met het aanbrengen van (dag)structuur of het voeren van regie.
  • het verbeteren van zelfinzicht (inzicht in mogelijkheden/beperkingen)  door gesprekken en training.
  • begeleiding bij het vormen van een reëel toekomstbeeld (woon/werk-wens).
  • het ondersteunen bij het juist begrijpen/interpreteren/maken van beslissingen en regelen van zaken met betrekking tot school, werk, dagbesteding, uitkeringen enz.
  • begeleiding in communicatie en interactie met de omgeving dmv verduidelijking.
  • ondersteuning bij het aanvragen van een PGB/herindicatie/uitkering.

HSP Totaal Traject 

Heb jij interesse in of sta je open voor een andere (diepere en energetische) kijk op het leven en jouw klachten? Dan is een energetisch traject wat voor jou. Dit doe ik in samenwerking met Joseph Briaire en het LIPH (Landelijk Informatie Punt Hogerbewustzijn). We maken dan een combinatie van psychosociale therapie en energetische therapie en coaching. Client Z. vertelt: “De combinatie van therapie van Linda en Joseph heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter leerde kennen en mezelf leerde te accepteren. Linda en Joseph hebben mij geholpen met het erkennen van mijn hooggevoeligheid, de positiviteit ervan in te zien en hoe je als gevoelig persoon de wereld (best wel) anders ziet. Joseph heeft mij een inkijkje gegeven in de spirituele wereld, wat deze wereld betekent en inhoudt en hoe ik hier bewust onderdeel van kan worden. Hoewel spiritualiteit een zweverig imago kent heeft Joseph een down-to-earth houding. Het is fijne benadering voor degene die net dat ene zetje nodig heeft om de wereld grootser te zien.”

Wat de Energy voor jou kan betekenen kan je het beste zelf ervaren…

Eigen-Praktijktraject

Heb jij de droom om een eigen praktijk te starten? Of ben je gestart maar zoekende? Dan is een eigen praktijktraject wat voor jou.

Geheel op maat. Wat jij nodig hebt. Zie het als een snelkookpan die garant staat voor inspiratie, richting, duidelijkheid en power. Je krijgt je Why (waarom doe je wat je doet), je ideale klant en je aanbod scherp in beeld. Niet meer wiebel, wabbel maar een stevig raamwerk voor je eigen zijn en eigen bedrijf. Mensen kopen tenslotte jou!! Ondernemen doe je niet alleen…sparren geeft inspiratie en zelfkennis maakt dat je met ease and grace je bedrijf (en jezelf) kunt gaan runnen. 

Tijdens onze kennismaking bespreken we de mogelijkheden en kosten. Een eenmalige inspiratie-sessie, een dagsessie of een jaartraject businesscoaching, het kan allemaal. Kosten variëren van 350 euro tot 1300 euro. Een cadeau aan jezelf om een succes te maken van je bedrijf! 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot (Tilburg)

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op therapie!!

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg

SAMENWERKINGSPARTNERS: