Personal Power

Wat is Personal Power?

Personal Power is een online persoonlijkheidstest die werkt op basis van kleur en op basis van de filosofie van de elementen. De personal power methode meet via deze online powertest jouw persoonlijke kracht. Zo krijg je pijlsnel inzicht in je grootste kwaliteit, diepste drijfveren en het pad wat bij jou past. Dan weet jij hoe jij het liefste de dingen aanpakt en wat jou ten diepste drijft.

Het geeft je een aanzet om de beste versie van jezelf krachtig neer te zetten. Het Powerrapport brengt inzicht in jouw kernkwaliteit, wat jij nodig hebt om balans te houden en hoe jij dingen aanpakt en wat daarin jouw meest moeiteloze manier is. Het Personal Power rapport (het verdiepingsrapport) maakt je duidelijk welke vier kwaliteiten/powertypen er in jou zitten (want je hebt natuurlijk meerdere kwaliteiten en deze hebben ook een wisselwerking), wat jouw drijfveren/waarden zijn en hoe jij deze vanuit balans kan uitdragen. Het Personal Power Model bestaat uit 4 elementen die inzicht geven in hoe jij de dingen doet en 10 kleurfamilies die staan voor wat jij het belangrijkste vindt. Dit resulteert weer in 40 unieke Powertypes – 40 Kleurkwaliteiten of persoonlijkheden.

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Vanuit je Hart en in contact met je blijheid en vrouwelijkheid. Dat je bij jezelf bent en blijft. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.

“Te lang is er gekeken (door anderen en door jezelf) naar wat er niet goed gaat, wat niet goed is,  naar valkuilen, naar zwakte, naar klachten, naar mislukkingen. Naar verwachtingen en teleurstellingen. Ik wil je een cadeau geven. Een positieve kijk op het leven, op jezelf en jouw (gevoelige) vrouw-zijn. Je bent een prachtige powervrouw met zoveel kwaliteiten! Laat jezelf zien, Bloei op, Beken kleur, Ik help je graag!