Kennismaking 

Ik maak heel graag kennis met je. Als jij me mailt of belt voor een kennismaking maken we op korte termijn een afspraak. Tijdens deze afspraak kan jij vertellen waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen. Ik kan op mijn beurt vertellen of ik je kan helpen en hoe ik je zou kunnen helpen. Het eerste kwartier van de kennismaking is gratis en is ter verkenning. De overige drie kwartier gaan we dus in op jouw hulpvraag en vooral jouw doelen. Als het klikt en we hebben er beide een goed gevoel over dan doe ik je een voorstel voor een traject. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Als je hiermee akkoord gaat dan vul je de gevraagde gegevens in en onderteken je een behandelovereenkomst. Bij een werktraject maak ik graag een offerte voor je werkgever. Vervolgens plannen we de afspraken voor onze sessies en gaan samen aan de slag. Het kan ook zijn dat ik je door verwijs omdat ik denk dat een andere vorm van hulpverlening beter bij je past. 

Bij een werkfittraject en bij pgb begeleiding is de kennismaking gratis en maken we samen afspraken over het vervolg. Ook hierbij geld dat we er beide een goed gevoel bij moeten hebben. 

 

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot (Tilburg)

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op therapie!!

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg

SAMENWERKINGSPARTNERS: