HSP Levenskunst Test

Deze uitgebreide hsp- levenskunsttest is geïnspireerd door de algemene HSP test van Elaine Aron en door de 3-in-1 test van Antoine van Staveren. De test heeft niet als doel deze testen te vervangen door een compleet nieuwe. Het is een aanvullende test die mijn inziens eer doet aan de kwaliteiten van hooggevoeligheid en eer doet aan een wens de kwaliteit van jou leven te verhogen.

De test is geen wetenschappelijke test maar een vernieuwende richtingaanwijzer voor zelfkennis. Het geeft meer inzage op de vraag: ‘In hoeverre kan ik mijn gevoelige kwaliteiten inzetten?’ en ‘In hoeverre kan je constructief omgaan met de lasten?’ Kortom:

 Hoe kan ik krachtig eigen-wijs leven vanuit mijn gevoel?  

Dus speciaal voor jou, een test (niet de standaard test van E. Aron maar een uitgebreide zelf ontwikkelde test ) om erachter te komen of je hooggevoelig bent. 

Hieronder vind je de link naar het word-document. 

HSP-levenskunst-test

Als wij een kennismaking hebben is het leuk als je de test hebt ingevuld! 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk.”