Gratis kennismaking 

Herken je jezelf in alles wat ik heb geschreven? Ben je enthousiast geworden?  Boek dan meteen een gratis kennismaking! Dan weten we meteen of het klikt en hoe ik je zou kunnen helpen! Maak ook de gratis HSP-levenskunst test, dat geeft je meteen inzicht! 

Korte voorwaarden voor samenwerking 

  • Je kan een gratis kennismaking aanvragen via de planner. 
  • Er wordt vertrouwelijk met je gegevens omgegaan. Er wordt geen informatie over jou of het traject vrijgegeven zonder jouw schriftelijke toestemming. Lees ook even mijn privacy-verklaring onderaan de pagina.
  • Ben je ziek? Ben je verhinderd? Zeg je sessie minimaal 24 uur van te voren af, anders breng ik de kosten in rekening.  
  • Voor psychosociale therapie, coaching, trajecten en begeleiding krijg je een factuur per mail. De kosten bespreek ik met je in onze kennismaking. 
  • De uitgebreide algemene voorwaarden staan onderaan de website. 

Nog wat over de kwaliteit van mijn hulpverlening en vergoeding…

Ik ben lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Dit zorg voor waarborging van de kwaliteit en hierdoor kan in sommige gevallen een deel van hulpverlening vergoedt worden. In overleg met jou bespreek ik of dit bij jou het geval is. Klik hier voor het vergoedingsoverzicht van zorgverzekeraars. Ik sta ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 17220062. Mijn agb-codes zijn: 90-040192 (zorgverlener) en 90-18623 (praktijk).  

PGB begeleiding wordt vergoed door een indicatie voor PGB van de gemeente. Ik help je graag bij de aanvraag! 

Wat nog noemenswaardig is….

Ik sta als Personal Power Professional geregistreerd op www.persoonlijkekracht.nl. Ik ben te vinden op www.vind-een-therapeut.nl, www.vind-een-psycholoog.nl en op therapeut-en-praktijk.nl.. Ook sta ik geregistreerd op www.123test.nl. 

Zoektermen waar ik op gevonden wordt: werkfit, hooggevoeligheid, hoogsensitieve personen, tilburg, coach, coaching, business coaching, therapie, psycholoog, therapeut, hsp, burn-out, pgb, autisme, adhd, reintegratie, balans. 

Volg je mij al op social media? Daar bied ik je interessante quotes, reminders en inspiratie aan. 

  

 

 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.