Psychosociale therapie

Helaas is het zo dat velen hun gevoeligheid als last ervaren. Misschien jij ook…Je ervaart  het als lastig omdat je in jouw beleving niet goed bij jezelf kan blijven, sneller onzeker en te perfectionistisch bent. Je vindt het moeilijk om grenzen aan te geven. Je hebt last van vermoeidheid, stress en irritatie. Ook heb je meer dan gemiddeld angsten, onzekerheden en negatieve gedachten. Het voelen en denken overweldigt je zowieso vaak.

Herken je dit? En wil je dit graag anders?

Psychosociale therapie gaat over het psychische en het sociale in de mens. Kortweg hoe je met jezelf en met anderen omgaat in het hier en nu. Het is vergelijkbaar met begeleiding van een psycholoog maar dan kortdurend en meer oplossingsgericht. Het is therapie die op maat is voor jouw unieke persoonlijke situatie waarin je hooggevoeligheid een wezenlijk onderdeel is.

De therapie is erop gericht meer blij te worden met jezelf:

  1. Hooggevoeligheid omarmen
  2. Leven vanuit eigen-waarde(n) en kwaliteiten
  3. Krachtig weten en voelen wie je bent en dit uitdragen

Ik weet uit eigen ervaring waar ik over praat. Ik bied je inzichten in patronen, inspiratie en handvatten voor datgene waar jij tegenaan loopt. 

Ik geef therapie online. Voor een selectieve groep geef ik ook sessies face to face in mijn praktijk of in de natuur. In sommige gevallen doe ik ook aan koppeltherapie. Ook een therapeutisch traject vergoed door de werkgever behoort tot de mogelijkheden. Vraag hiernaar tijdens de kennismaking.

Vergoeding van de psychosociale therapie is er in de aanvullende zorgverzekering (geen eigen risico). Ongeveer de helft van de kosten krijg je vergoed. (uurtarief is 90 euro en je krijgt 35-45 euro terug). Check het op www.de-nfg.nl .

Boek je gratis kennismakingsafspraak in de planner. Een kennismaking kan telefonisch of online. 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.