HSP Levenkunst Coaching

Soms heb je van die momenten. Twijfel. Over jezelf, over je werk, over wat zinvol is. Je zit niet lekker in je vel. Je merkt dat je niet in je kracht staat. Er zit meer in. Maar je weet niet hoe je het eruit gaat krijgen. Je denkt na over ander werk, een andere functie of om voor jezelf te gaan starten. Je kent jezelf wel maar toch heb je nog niet helder wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en hoe je nog beter ‘gebruik’ kan maken van je hooggevoeligheid. Hoe je nog beter uit de verf komt. Hoe je krachtig kunt zijn. Hoe je meer kan gaan staan voor jezelf. Hoe je keuzes kan maken die bij jou passen. 

Als jij jouw kracht en kwaliteiten onvoldoende kent of onvoldoende in je kracht zit, hoe kunnen anderen dan zien hoe bijzonder je bent?

Kortom tijd voor kracht. Personal Power. Een methode om meer uit jezelf te halen. Een overzicht wat je kwaliteiten zijn, hoe jij dingen moeiteloos doet en wat jouw drijfveren zijn. Een online test, een dik rapport en een ‘gebruiksaanwijzing’ voor jezelf. 

Herken jij jezelf hierin?

  1. Je wilt graag meer zelfkennis en jouw hooggevoeligheid meer als kwaliteit te gaan ervaren. 
  2. Je vind het moeilijk om  jezelf krachtig neer te zetten en je wilt graag meer ruimte voor JOU en wat jij belangrijk vind op gebied van gezin, relatie, werk, onderneming, sociaal netwerk en ontspanning.
  3. Je wilt ondersteuning in het maken van keuzes op gebied van werk en/of starten voor jezelf.
  4. Je ervaart weinig richting en zingeving en wilt dit wel meer gaan ervaren.

 

Als wij gaan samenwerken dan….

  1. Heb jij meer inzicht in je hooggevoeligheid en kan je het positief omarmen. 
  2. Weet je beter wie je bent, wat je kwaliteiten en drijfveren/waarden zijn op gebied van gezin, relatie, werk, onderneming, sociaal netwerk en ontspanning. 
  3. Kan je krachtiger jezelf zijn en je leven leiden op eigen-wijze en kleurrijke manier.
  4. Ervaar je meer richting, zingeving en innerlijk leiderschap.

Een belangrijk onderdeel van het traject is het personal power rapport van 35 pagina’s. Dit rapport kan je ondersteunen in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Zowel prive als werkgerelateerd geeft het inzicht en richting. 

Een coachingtraject maak ik op maat voor jou. In onze gratis kennismaking gaan wij in gesprek over de mogelijkheden. Hierin worden jouw kwaliteiten en drijfveren duidelijk. Daarnaast krijg je opdrachten voor meer zelfinzicht. We stellen van de tevoren een doel op voor het traject. Ik doe je graag een voorstel naar aanleiding van onze kennismaking!

Businesscoaching (zzp’ers)

Ben jij een (startende) praktijkhouder en worstel jij met het vinden van cliënten? Ben jij onzeker over je eigen kunnen ? Ik gun het jou om niet meer te worstelen. Om niet meer alle kanten op te gaan. Ik gun het je om je  praktijk krachtig, duidelijk en vooral eigen/authentiek neer te zetten zodat jij je ideale cliënt aantrekt. Jij bent het instrument, mensen “kopen” jou! Dus we gaan kijken wat jou nu  zo JOU maakt. Jouw eigenheid, jouw kwaliteiten. Maar ook jouw visie en missie staan straks als een huis. Zie onze samenwerking als een snelkookpan die garant staat voor inspiratie, duidelijkheid en power!  We gaan heel praktisch aan de slag, we werken aan je WHY (waarom doe je wat je doet),  je ideale klant, ik geef je richting in je aanbod en manier van werken en we maken een plan van aanpak voor zichtbaarheid. Ook het Personal Power Rapport kan inzicht geven in je ondernemerskwaliteiten en geeft ook richting voor kleuren voor je branding/logo. 

Je krijgt helderheid over wie je bent als therapeut/coach/hulpverlener (ook andere beroepen zijn welkom) en hoe je jezelf helder en stevig neerzet. 

De kosten voor coaching (90 euro exclusief BTW)  kan als zakelijke kosten opvoeren in je administratie. 

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.