Business-sessies

Kernsessie business

Ben jij een (startende) praktijkhouder en worstel jij met het vinden van cliënten? Ben jij onzeker over je eigen kunnen ? Ik gun het jou om niet meer te worstelen. Om niet meer alle kanten op te gaan. Ik gun het je om je praktijk krachtig, duidelijk en vooral eigen/authentiek neer te zetten zodat jij je ideale cliënt aantrekt. Jij bent het instrument, mensen “kopen” jou! Dus we gaan kijken wat jou nu zo JOU maakt. Jouw eigenheid, jouw kwaliteiten. Maar ook jouw visie en missie staan straks als een huis.

Op het einde van de sessie heb jij volop inspiratie hoe je nog meer vanuit eigenheid kan werken.

Dagsessie business

Je kan er ook voor kiezen om een dagsessie met mij te gaan doen. Een exclusieve dag waarin jij met jouw bedrijf centraal staat. Zie het als een snelkookpan die garant staat voor inspiratie, duidelijkheid en power! We gaan heel praktisch aan de slag. Aan het einde van de dag heb jij je WHY (waarom doe je wat je doet), je ideale klant en geef ik je richting in je aanbod en manier van werken. We gaan heerlijk lunchen en we doen een creatieve en ervaringsgerichte opdrachten.

Je hebt aan het einde van de dag helderheid over wie je bent als therapeut/coach/hulpverlener, wat jouw unieke kwaliteiten zijn en hoe je jezelf helder en stevig neerzet en/of we werken aan jouw zichtbaarheid.

Op het einde van de dag staat het raamwerk van jouw bedrijf als een huis ! 

 

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 07523

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op sessies!!

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg

SAMENWERKINGSPARTNER: 

      

Ik ben werkfitcoach en hg-deskundige i.0.