Ik hoorde je aankomen. Op je motor. In je motorjas kwam je binnen. Een krachtige man. Maar je voelde je op dat moment niet krachtig. Je bent van je sokkel afgevallen zoals je zelf zo mooi zei. Je had contact met mij gezocht vanwege je hooggevoelige dochtertje. Je wilde graag wat handvatten.
Toen je vertelde wat er de afgelopen vijf jaar is gebeurd, bemerkte ik al snel dat opvoedtips eigenlijk niet nodig waren. Een andere kijk op situatie was nodig. Bevestiging was nodig. Jouw terug in je kracht zetten was nodig. Je wist even niet meer wie je was als vader. Ik heb je daar aan herinnert. Ik heb je duidelijk gemaakt je gevoel en de inzichten die je al had, klopte. Samen hebben we helder gemaakt wat je jij wil in de situatie, hoe jij in de situatie (krachtig) wilt staan en wie jij bent als vader. Meer was niet nodig. 1 sessie. Twee uur. Vraag maar raak. Kopje thee er bij. Ik laat je zien wie jij bent.

Of deze vrouw…..ook zo’n topper. Je ogen staan stralen fel als je binnen komt. Een prachtige dame. Passievol, enthousiast, sociaal. Maar ook gevoelig en intuïtief. En deze eigenschappen gingen je goed af. Vlot. Je fietste overal doorheen. Je volgde je hart en dat bracht je veel. Nu gaf je Hart aan om van je passie je beroep te maken. En dus begon je aan een opleiding waarvoor je vanaf het begin af aan voor hebt moeten vechten. Afwijzing en angst voor afwijzing brachten en brengen je van je stuk. Je ging van je Hart weg, van jezelf weg en richtte je  (teveel) naar de ander. Je verloor jezelf een beetje. Terwijl je niet onzeker bent en je op gevoel en in de flow veel bereikt hebt. Nu voelt het voor jou anders omdat je je van de wijs laat brengen. Samen kijken we hoe je weer terug naar jezelf kan. Van willen weer terug naar voelen. Je komt al snel tot de conclusie dat je gevoel aangeeft om te stoppen met deze opleiding en een ander pad te kiezen. We bespreken hoe ik in de flow kan komen en blijven. Ik maak haar duidelijk hoezeer ze gericht is op anderen en hoe ze meer bij zichzelf kan blijven. Meer is niet nodig. Want krachtig is ze al. Zij komt er wel.

Ik vind het heel mooi om te zien dat mensen in 1 sessie dat juiste gevoel, inspiratie, inzichten krijgen om weer krachtig bij zichzelf te kunnen zijn. Daarom heb ik thee voor twee in het leven geroepen. Voor mensen die naar zichzelf kunnen kijken maar het fijn vinden als een ander meekijkt. Ik spiegel jou. Waardoor je weer weet wie je bent en waar je voor staat.

Heb je vragen? Hoe kan ik beter keuzes maken? Hoe kan ik een betere moeder of partner zijn? Hoe kan ik omgaan met mijn hooggevoeligheid? Hoe kan ik het verleden een plekje geven? Kijk dan voor meer informatie op www.tilburgtherapie.nl/theekransjes-2