Normaal zet ik recensies bij cliënten vertellen maar deze feedback wil ik in mijn blog delen. Soms kom je tegen namelijk…de ruwe diamanten. Die alleen maar even geslepen hoeven worden om weer volop te kunnen stralen. Dit was er zo een.

Een paar maanden geleden was ik letterlijk opgebrand, compleet uitgeput van een reeks aan heftige gebeurtenissen rondom de gezondheid van mijn dochtertje. Ik kwam bij Linda, zoekende naar hulp om weer op kracht te komen en te zoeken naar handvaten om in de toekomst beter met dit soort situaties om te leren gaan.
Na onze eerste ontmoeting stuurde ze me dit bericht..
Lieve Jij,
Thee is op. Je verhaal vertelt. Heftig. Wat heb je sterk moeten zijn voor je kind. Wat ben je een krachtig mens. Nu moe van de ballen in de lucht houden. Logisch. Bij alles wat er gebeurde, overleefde je door je gevoel uit te zetten. Nu wil je weer leven, in plaats van overleven. En wetende dat er nog spannende dingen gaan gebeuren hoop ik dat we er samen aan kunnen werken dat je gevoel, je hart, je intuïtie je kracht is. En dat je de knop aan laat juist als het spannend is. Juist dan. Om vanuit liefde voor jezelf te kunnen blijven staan, hulp en steun te kunnen accepteren. Jij verdiend het om dan kwetsbaar te mogen zijn. In kwetsbaar durven zijn, mens zijn, echt zijn, eerlijk naar jezelf zijn, ligt een grote kracht.
Blij dat ik mag meekijken en meedenken!
Lieve groet, Linda
Eye See You is niet voor niets de naam van Linda’s praktijk. Ze zag me en zag ook precies wat nodig was en heeft een stappenplan opgesteld om me hier doorheen te loodsen. De inzichten die ze me heeft gegeven en de handvaten om bij mezelf te blijven zullen me levenslang bij blijven. Bedankt Linda!