Ik weet het….vlak voor je op vakantie gaat, is het stress. Het huis moet nog schoon, kleding moet gewassen worden, zonnebrand moet nog worden gehaald, op je werk moet je nog van alles regelen voordat je weg gaat…kortom stress dus. Vakantiestress. En dan heb ik het nog niet over de overprikkeling die kan komen van het vliegveld of van de file….Een goede voorbereiding kan je helpen om wat relaxter op vakantie te gaan. De beste tip die ik je kan geven is op tijd beginnen met de voorbereidingen. Leg dus een paar weken van te voren alvast van kleding opzij die je graag wilt meenemen, als je toch bij de drogist bent, neem alvast wat produkten mee die je nodig hebt voor de vakantie. Maak alvast een lijstje wat je nog moet doen. Om het je wat makkelijker te maken heb ik een HSP vakantie checklist gemaakt om wat meer relaxt te kunnen beginnen aan de vakantie. Ik wens je er veel plezier mee. En ik wens je alvast een fijne vakantie!

HSP vakantie checklist