Gun jij jezelf de spiegel? Durf jij diep te kijken?

Gun jij het jezelf te ontwikkelen? De eerste stap heb jij al gemaakt, je bent namelijk al op zoek naar hulp :-). Je hoeft het niet alleen te doen. Herken jij jezelf als gevoelig persoon? HSP? Ben jij ontwikkelingsgericht en is zelfreflectie jou niet vreemd? Dan zie ik je graag in mijn praktijk! De volgende punten zijn belangrijk voor jou om te weten.

We stellen samen doelen op voor de therapie. Tijdens de sessies kan ik diverse werkvormen (waaronder geleide meditatie en compassie-oefeningen) en/of coachspellen inzetten, datgene wat bij jou past op dit moment. Ook geef ik ‘huiswerk’. Reflectie een belangrijk onderdeel van de therapie.

Ik maak gebruik van een online digitaal dossier waarin we de voortgang van de therapie bij houden en waar we mailen en bestanden (zoals huiswerk) uitwisselen. Hiervoor krijg je een inlogcode (zie ook privacyverklaring).

Voel je dat ik iets voor jou kan betekenen? Ik doe je een voorstel waarin ik beschrijf wat ik zie bij je, hoe ik met jou wil gaan samenwerken en welk vorm bij jou past. Bekijk mijn algemene voorwaarden voor rechten en plichten.

Korting op de sessies (35-40 euro vergoeding per keer) in de aanvullende verzekering,onder alternatieve geneeswijzen. Kijk voor meer informatie op www.de-nfg.nl . 

Kom vooral de intro-sessie met mij doen dan kan je zelf voelen of mijn manier van werken bij jou past. De factuur kan je opsturen naar je zorgverzekeraar waardoor je 35 tot 40 euro krijgt! Je kan me ook bellen voor een hulpvraagverduidelijking en dan geef ik aan wat ik voor je kan betekenen. 

Therapie ONLINE voor mensen die verder weg wonen, is ook mogelijk. Therapie krijg je dan via videobellen/skype. Tevens maken we gebruik van de online-leeromgeving.

Er is ook mogelijkheid om combinatietherapie te volgen. En combi van psychosociale en energetische therapie in samenwerking met Joseph Briaire. Op vrijdag geeft hij in de praktijk energetische behandelingen en geeft hij nieuwe kennis wat betreft hooggevoeligheid. Meer informatie vind je ook op www.liph24-13.nl .

 

Linda van Lier

Psychosociale therapie voor Jou 
“Er zijn en komen steeds meer gevoelige mensen. Zij voelen anders en intenser, zij denken anders en handelen dus ook anders. Bewust worden van dit innerlijk proces is een eerste stap naar een ander/Hoger bewustzijn.Gevoelige mensen zijn de voorlopers voor een andere/mooiere maatschappij. Want vanuit een ander bewustzijn komt verandering. Verandering begint dus bij een andere kijk."             

Praktijk informatie

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Contactgegevens:
psychosocialetherapievoorjou@gmail.com
Tel. nr.: 06 –383 075 23

ADRES EN ROUTEBESCHRIJVING

Eye See You HSP Tilburg Therapie
Verdilaan 26 Berkel-Enschot

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ. Kwalliteitswaarborging en KORTING op sessies!!

INFO OVER KOSTEN EN VERGOEDING

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Rbcz Tilburg