HSP Planners

Genieten. De blije momentjes. Momentjes pakken en koesteren. Weten wat je wil in het leven en goed voor jezelf zorgen. Dat is belangrijk. Deze planners helpen mij hierbij stil staan, ik hoop dat dit voor jou ook zo is. Een cadeau van mij voor jou.Mijn cliënten maken dankbaar gebruik van mijn hsp planners omdat het een steuntje in de rug om niet in valkuilen te vallen zoals:

🌟teveel willen of geen keuzes kunnen maken
🌟pleasen
🌟niet goed voor jezelf zorgen

Deze valkuilen zijn een HSP niet vreemd dus deze planners helpen je niet alleen overzichtelijk activiteiten in te plannen maar helpen je ook om stil te staan bij hoe je in het leven wilt staan en hoe je er het beste uit kunt halen. De planners heb ik zo ontworpen dat je even stil staat bij wat voor jou als HSP belangrijk is zoals:

☀️bij jezelf blijven 
☀️me-time en goede selfcare
☀️balans 
☀️quality-time

Kortom de hsp-levenskunst ;-). 

HSP Planner-2 (1)

Self-Care Plan (1)

Linda Johanna van Lier   

‘Ik gun het jou om daadkrachtig in je gevoeligheid te staan. Dat jij je leven vorm geeft vanuit jouw kwaliteiten en drijfveren/waarden. Ook gun ik jou vanuit blijheid je hooggevoeligheid te kunnen dragen, erkennen, ervan te leren, dieper gaan en gevormd worden zodat je steeds meer en meer bij je Zelf komt. Zo geef je op jouw unieke manier kleur aan het leven.